چهره پلنگ از سارکوفag مصر باستان

پلنگ (© دانشگاه میلان)

پلنگ (© دانشگاه میلان)

در حین کاوش در اسوان ، باستان شناسان قطعات در معرض درب یک حنجره را کشف کردند که صورت پلنگ را به تصویر می کشد. باستان شناسان اکنون اولین تصویر دیجیتالی شده از این اثر هنری را از دوران باستان منتشر کرده اند. این قطعه در نکروپلیس واقع شده است ، جایی که بیش از ۳۰۰ مقبره از حدود ۷۰۰ سال قبل از میلاد در آن وجود دارد.

در تصویر می توانید قسمت بزرگی از گربه را با چشمان گشاده ببینید. نمایندگان دانشگاه میلان در بیانیه ای اعلام کردند ، هنگامی که درب آن بر روی حنجره قرار داشت ، سر پلنگ دقیقاً با محل قرارگیری سر مومیایی در داخل حنجره مطابقت داشت.

در مصر باستان ، خرده نماد عزم و قدرت بود. به احتمال زیاد تصویر پلنگ بر روی درپوش طناب دار برای تقویت روحیه متوفی در راه رفتن به سرزمین مردگان در نظر گرفته شده است.

محل قرارگیری حنجره

نکروپلیسی که این سارکوفاگ در آن قرار داشت کمی بیش از ۱۰۰۰ سال – تا حدود قرن ۴ میلادی – مورد استفاده قرار گرفت. در مجموع ۳۵ مومیایی و بسیاری از وسایل جنازه (گلدان های مومیایی ، ماسک های تشییع جنازه و پاپیروس و غیره) در مقبره های دیگر پیدا شد.

آجیل کاج

یک مقبره در نزدیکی کشف جالب دیگری کشف کرده است – کاسه ای از مواد گیاهی معروف به آجیل کاج. اگرچه این مغزها محلی نبودند ، اما شناخته شده بود که آشپزهای اسکندریه از استفاده از آنها در وعده های غذایی لذت می برند.

بنابراین این احتمال وجود دارد که برخی از افراد دفن شده آنقدر مهره های کاج را دوست داشته باشند که بستگان آنها آنها را در یک کاسه در کنار آنها قرار دهند تا بتوانند برای همیشه از آنها لذت ببرند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *