برقراری روابط مثبت با دیگران، مراقبت رفتارهای خود باشید
دیگران را تشویق کنید:
یکی از راه های ترویج خوبی، خواستن خوبی است. اگر خوبی را بخواهید آن را به دست می آورید. به آن توجه کنید.
سعی کنید اطرافیان را در جمع تشویق کنید و در خلوت توبیخ. می توانید با بین کلمه ای محبت آمیز موجب شوید که کار بیشتری انجام شود و به خاطر داشته باشید که هیچ چیز به اندازه محبت و قدردانی مردم را تشویق نمی کند. استفاده از کلمات مهرآمیز و دلگرم کننده، مردم را به شما نزدیک می کند همانطور که استفاده از کلمات سرد و نامهربانانه آن ها را از شما می رنجاند.
برای برقراری روابط مثبت با دیگران، باید مراقبت رفتارهای خود باشید. نحوه رفتار شما با دیگران به طرز اندیشیدن شما درباره آن ها بستگی دارد.
روشی که برای ارتباط با دیگران در پیش می گیرید تعیین کننده نوع رفتار آن ها است.
همان گونه که می خواهید با شما رفتار کنند، با دیگران رفتار کنید. اگر شکوه گوی و نامتعادل باشید روی شما حساب نخواهند کرد و اگر مفید و منضبط باشید به همان دید به شما نگاه خواهند کرد. دیدگاه های خود را نسبت به دیگران شناسایی و اصلاح کرده و کاری کنید تا هنگام ارتباط با دیگر افراد، کنترل بهتری بر زندگی خود داشته باشید.
تمرین:
- امروز سعی کنید تا جایی که می توانید در صحبت ها، چه خصوصی چه رسمی از شیوه ای واضح و شیوا استفاده کنید.
- هنر مانند طرف مقابل صحبت کردن را تمرین کنید. ممکن است در ابتدا به نظر خنده دار بیاید اما اگر بتوانید با آن کنار بیایید خواهید دید که در تمام عرصه ها و صحنه ها موفق خواهید بود.
- امروز هنگام صحبت با دیگران، از پرگویی و طفره رفتن اجتناب کنید. اجازه دهید کلمات شما برای دیگران در حکم جواهر باشد، نه سنگ ریزه.
- در ارتباط با خود و دیگران از روش تفکر من خوب هستم، تو خوب هستی استفاده کنید. سعی نکنید خودتان یا دیگران را مقصر قلمداد کنید. اشتباه، اجتناب ناپذیر است.
- امروز دست کم پنج نفر از اطرافیان خود را تشویق کرده و آن ها را با کلمات زیبا و امیدبخش شاد کنید.
- روی یک کاغذ، راه های مختلف برقراری ارتباط را بنویسید و آن ها را بررسی کنید.
تا جایی که می توانید، سعی کنید بهترین باشید و به خودتان اطمینان داشته باشید. این را هم به خاطر بسپارید که هیچ انسان خارق العاده ای وجود ندارد. شما هر شخصیتی که داشته باشید می توانید در هر زمانی آن را تغییر دهید و به آنچه دوست دارید تبدیل کنید.
حتما این جمله را شنیده اید: فلانی بی شخصیت است. انسان بی شخصیت وجود ندارد. هر کسی شخصیتی منحصر به فرد دارد و فقط ممکن است شما از شخصیت بعضی ها خوشتان نیاید یا ارزش ها و عقاید شما با یکدیگر همخوانی نداشته باشد. در این صورت، به اصطلاح از صفت بی شخصیت استفاده می کنید.