روغن کانولا و سرطان سینه

دانشمندان معتقدند که مصرف روغن کانولا در موقع بارداری و شیر دادن نوزاد دختر می تواند در آینده امکان بروز سرطان سینه را در دختر مورد بحث کاهش دهد. این عقیده یا نظریه نتیجه بررسی علمی جدیدی است که بر روی گروهی از موش های آزمایشگاهی به عمل آمده است. در این بررسی پژوهشگران به دو دسته از موشهای آزمایشگاهی رژیم غذایی روغن ذرت که حاوی ۵۰ درصد اسیدهای چرب امگا ۶ بوده و همچنین رژیم غذایی روغن کانولا که اسیدهای چرب امگا ۶ آن حدود  ۲۰ درصد تخمین زده شده، داده اند. در ضمن باید اضافه نمود که اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در روغن کانولا حدود ۱۰ درصد می باشد. این رقم در روغن ذرت فقط نیم درصد خواهد بود. تفاوت کمیت و کیفیت اسیدهای چرب امگا  ۳ و امگا ۶ این دو روغن چشمگیر و قابل ملاحظه است.

در بررسی مورد بحث موش هایی که در موقع بارداری و شیر دادن نوزادان از رژیم غذایی روغن کانولا تغذیه کرده بودند، پس از در تماس قرار دادن نوزادان ماده این دسته از موش ها با مواد سرطانزا معلوم گردید که درصد بالایی از آنها به سرطان سینه دچار نمی شوند. در حالی که نوزادان ماده موش هایی که از رژیم غذایی روغن ذرت تغذیه کرده بودند خیلی بیشتر به سرطان سینه دچار شده اند. این بررسی جالب به زودی بر روی گروهی از خانم ها که در سالهای  گذشته و در موقع بارداری از روغن های ذرت و کانولا استفاده کرده اند، آغاز خواهد شد تا چند و چون اثرات آن در بدن دختران خانم های مورد بحث مطالعه گردد.

روغن کانولا و اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در آن از بروز و پیشرفت التهاب بدن جلوگیری می کند. اخیرا ثابت شده که  Inflammation یا التهاب مزمن بدن می تواند سبب بروز سرطان گردد که یکی از این سرطانها سرطان سینه است. ممکن است اسیدهای چرب امگا ۳ به علت خواص دیگر آن هم نقشی در کاهش سرطان سینه داشته باشند. در مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ و ۶ باید تعادلی وجود داشته باشد. متاسفانه در تغذیه مردم آمریکای شمالی چنین تعادلی به چشم نمی خورد و مردم خیلی بیشتر از مقدار لازم از اسیدهای چرب امگا ۶ مصرف می کنند و در رژیم غذایی آنها به اندازه کافی اسیدهای چرب امگا ۳ وجود ندارد.

بهتر است باور کنید

پژوهشگران آلمانی معتقدند که دوش آب گرم و سرد به صورت متناوب سبب پیشگیری از بروز سرماخوردگی می شود. به عبارت دیگر افرادی که پس از گرفتن دوش آب گرم اگر فقط دو دقیقه دوش آب سرد بگیرند خیلی کمتر از دیگران در معرض بروز سرما خوردگی قرار دارند و آن به علت ازدیاد سرعت جریان خون و انتشار بهتر گلبولهای سفید خون در بدن است که می توانند در برابر عوامل عفونت زا مقاومت نمایند و از بروز بیماریهای عفونی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud