ارتباط اسکیزوفرنی و همجنس گرایی

 

10 بیماری موثر بر میل جنسی زنانملاقات چطور است؟ آیا با اجازه ی این کار را بدهیم؟ چه چیزی باید بدانیم و چکار باید بکنیم؟ آیا مسئله ای وجود دارد که به مشاوره ی آموزش رابطه ی جنسی نیاز داشته باشیم؟ آیا بین اسکیزوفرنی و هم جنس گرایی رابطه ای هست؟

اسکیزوفرنی یک بیماری با اختلالات جدی و شدید در ادراک، انگیزه و هیجان می باشد.

طی یک مطالعه از بزرگسالان مبتلا به اختلال روان پریشی در بریتانیا، ۵/۸۲ درصد مردان و ۵/۸۳ درصد زنان شرکت کننده در این پژوهش، هیچ رابطه ی صمیمی نداشتند و ۵/۴۲ درصد مردان و ۵/۳۸ درصد زنان هیچ رابطه ی جنسی را تجربه نکرده بودند.

در گذشته بسیاری از نویسندگان روان تحلیلی گفته اند که پارانویا و اسکیزوفرنی یک بیماری هستند و این که تمایلات سرکوب شده ی هم جنس گرایانه علت ایجاد پارانویاست. دیگران گفته اند تعارض شدید بین تمایلات دو جنس گرایانه علت ایجاد اسکیزوفرنیست. در حال حاضر به علت دور شدن از نظریات روانشناختی و حرکت بیشتر به سمت نظریات زیست شناختی این دیدگاهها نسبتا بحث انگیز می باشد.

اگر فرزندتان می خواهد با کسی قرار ملاقات بگذارد این موضوع نشان دهنده ی عملکرد رشدی و سنی اوست. اگر چه قرار گذاشتن، روابط صمیمی و رابطه ی جنسی نسبت به قبل در سنین پایین تری اتفاق می افتد ولی هر کودکی با بقیه تفاوت داشته و در زمان متفاوتی آمادگی این کار را دارد. ارزیابی این موضوع بسیار دشوار بوده و در مورد کودکان مبتلا به اسکیزوفرنی سختی آن دو برابر است. با این حال در صورتی که فرد منتخب و موقعیت مناسب باشد قرار گذاشتن و روابط نزدیک می تواند موفقیت آمیز و ارضاء کننده باشد.

به یاد داشته باشید دوران نوجوانی برای اکثر مردم خواه اسکیزوفرنی داشته باشند و خواه نه، دوره ی انتقالی دشواری است. حمایت، مشاوره، تربیت، مدیریت بحران، مداخله در مواقع ضروری و تمام کارهای رایجی که والدین یا مراقبین انجام نمی دهند اینجا مورد نیاز خواهد بود. ملاقات با افراد جدید و برقراری روابط صمیمی می تواند بسیار فشارزا باشد و نشانه های بیماری اسکیزوفرنی می تواند این مسایل را دشوارتر هم بکند.

بسیاری از نوجوانان می خواهند با فرد مورد علاقه شان روابط صمیمی برقرار کنند مهم است مشخص شود آیا فرد آمادگی این کار را دارد و اگر فرد آمادگی نداشته باشد باید آموزش و آگاهی داده شود. ممکن است آسان تر و کم فشارتر باشد که بر روابط دوستانه تمرکز کنند تا زمانی که به سطح رشدی مورد نیاز برسند. تمرین مهارت های ارتباطی با دوستان کمک می کند تا در اینده با نظرات متفاوت یا مخالف که در هر رابطه ی صمیمی ایجاد می شود بهتر مقابله کند.

بهتر است قبل از قرار در مورد اینکه آیا می خواهید در مورد بیماری فرزندتان چیزی به طرف مقابل بگوید یا نحوه ی بیان اطلاعاتی که قرار  است مطرح شود فکر کرده و تصمیم بگیرید اگر این مسایل را اول با درمانگر مطرح کنید می تواند به نوجوان کمک کند تا برای شروع یک رابطه ی جدید آمادگی بیشتری کسب کند.

قبل از شروع قرار ملاقات یا رابطه در مورد نکات مهمی که پسر یا دخترتان باید آنها را در نظر بگیرد صحبت کنید. به وی بگویید:

  • سعی کند بفهمد آیا طرف مقابل به وی علاقه دارد یا نه. هیچ کس طرد شدن را دوست ندارد چه افراد سالم و چه افراد مبتلا به اسکیزوفرنی.
  • اگر طرف مقابل از او خوشش نیامد خودش را برای مقابله با آن آماده کرده باشد هر چند این کار اصلا آسان نیست.
  • سوء مصرف مواد نداشته باشد. این موضوع می تواند چالش زا باشد ولی چنین نگرشی قطعا باید در فرد ایجاد شود چرا که مواد خاصی مثل الکل و ماری جوآنا نشانه های اسکیزوفرنی را تشدید می کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *