ایمنی و بهداشت غذای کودکان

با کودک چاقم چه کنمدر آب و هوای گرم کودکان تمایل دارند کمتر غذا بخورند اما نوزاد یا کودک نوپایتان بیشتر از حد معمول به نوشیدنی نیاز دارد. کشورهایی که میوه های تازه و سالادها در کنار گوشت کبابی و ماهی در منو حکمفرمایی می کنند بطور آشکار برای تمام اعضاء خانواده انتخابی عالی هستند. با این حال توجه به سلامت و بهداشت غذا اهمیت دارد زیرا که ریسک مسمومیت غذایی در آب و هوای گرم زیاد است.

  • همیشه میوه های خام و سبزیجات را بشوئید و پوست بگیرید.
  • گوشت باید بطور کامل پخته شود.
  • شیر درمانی و فرآورده های شیری، بخصوص بستنی با احتیاط ویژه. تمام شیشه ها، باید جوشیده شود.
  • اگر در رستوران غذا میل می کنید قبلا پیش آوردها را چک کنید تا اینکه از نظر پاکیزگی و بهداشتی بودن مطمئن شوید.
  • از خوردن غذاهای جانوران دریایی (سخت پوستان) و غذاهای تند پرهیز کنید.
  • از خوردن غذاهای خیابانی و چاشتها پرهیز کنید.
  • شیر و هر بطری درب باز غذای کودک را در جایی سرد در کیف مناسب نگهداری کنید.
  • هرگز به کودکتان شیری که در جای گرم باقی مانده است ندهید.
  • از غذاهای درب باز و نوشیدنی زمانی که برای مدت طولانی سرد احساس نمی شود استفاده نکنید.
  • تمام آبهای نوشیدنی را بجوشانید. اگر از آب چشمه استفاده می کنید چک کنید که برای کودکتان مناسب باشد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *