تاتلو دویونلر، شیرینی گره ای 

شیرینی گره ای 

شیرینی گره ای

با این گره های خوش طعم عیدتان را شیرین تر کنید.

تاتلی در زبان ترکی به معنی طعم دار و خوشمزه و دویونلر به معنی گره میشود پس تاتلی دویونلر می شود گره های خوشمزه .

مواد لازم :

 ماست نصف پیمانه
 تخم مرغ ۲ عدد
 بکینگ پودر ۱ ق س
 نمکیک پنس
 روغن مایع یک چهارم پیمانه
 آرد سفید به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد
وانیل شکری نصف ق م یا وانیل خالص یک هشتم ق م
 شربت بار

طرز تهیه :

ماست ، نمک ، بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید .

تخم مرغ ها و روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .

سپس آرد اضافه کنید تا مقداری که به دست نچسبد .
یک ساعت خمیر شیرینی را استراحت بدهید.

روی سطح کار آردپاشی کرده و با وردنه باز می کنیم.

سپس نوارهایی به باریکی یک سانت و طول ۱۰ سانت می بریم.

گره می زنیم.

بعد در روغن داغ سرخش کنید.

بعد داخل شربت ولرم بنیدازید تا شیره داخل آن برود . زیاد زمان نمی برد. با کمی چشیدن هم می توانید به مقدار شیرینی و جذب آن پی ببرید.

بعد از شربت درآورده و داخل آبکش قرار بدهید تا شربت اضافی آن گرفته شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *