آرامش بخش ترین ماده خوراکی

چای ها رنگ ها و طعم ها و خواص مختلفی دارد. انواع چای سیاه، چای سفید، چای قرمز و چای سبز هر کدام خواص مخصوص به خود را دارند و اما خواص چای سبز بر کسی پوشیده نیست.

مکانیسم این اثر به دلیل وجود اسید آمینه ای موسوم به “ال تیانین” در چای سبز است.

محققان ژاپنی در پژوهش های خود دریافتند که افراد میانسال و سالمندی که روزانه چای سبز می نوشند، کمتر از همسالان خود دچار افسردگی و احساس پیری می شوند.
برای انجام این مطالعه ۱۰۵۸ زن و مرد ۷۰ سال و بالاتر انتخاب شدند. نتایج نشان داد در سالمندانی که به طور متوسط ۴ فنجان چای سبز در روز می نوشند، علایم افسردگی ۴۴ درصد کمتر است.

همچنین مشخص شد که چای سبز اضطراب و تنش های روانی این افراد را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش داده است.

مکانیسم این اثر به دلیل وجود اسید آمینه ای موسوم به “ال تیانین” در چای سبز است که خاصیت آرام بخش داشته و علایم افسردگی، استرس و تنش را کاهش می دهد.

ادامه این تحقیقات نشان داد که چای سیاه و قهوه در کاهش علایم افسردگی به اندازه چای سبز اثربخش نیستند.

گرچه چای سبز دارای فواید متعددی است اما مصرف بیش از حد آن (بیش از ۴ فنجان در روز) نیز توصیه نمی شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *