دورنمای احساس طرد شدن

احساس تنهایی

احساس طرد شدن می تواند منجر به احساسات شدید و توفنده شود. ممکن است احساس کنید که اضافه هستید و از شما تقدیر نشده است. شما باید به سختی تلاش کنید تا از برداشت طرد شدن به عنوان قضاوت شخصی در مورد خودتان اجتناب کنید. نظری که موجب شده است فکر کنید که طرد شده اید تنها یکی از نظرات است.

خواه در محل کار یا مسئله ای شخصی طرد شده باشید توانایی خود را جهت داشتن دیدگاهی بی طرف از همکارتان بازیابید. قبل از طرد شدن چه کار مثبتی برای شغل یا آن مسئله انجام دادید؟ برای شروع، با ایجاد آرامش درونی به نحو دلخواهتان حالت احساسی تان را با یک فعالیت ورزشی، ماساژ، بدن سازی یا یک روش تمرکز، تغییر دهید.

از مشروبات الکلی یا مواد مخدر برای ایجاد فاصله بین خود و احساسات واقعی تان اجتناب کنید. آنها واقعیت را تحریف می کنند و راه حلی دراز مدت ارائه نمی دهند.

پس از طرد شدن، به جای واکنش سعی کنید وضعیت را بپذیرید. مانند ورزشکاری که پس از باختن در مسابقه احساس ناامیدی می کند، رفتار کنید. شما می توانید حس اعتماد به نفستان را حفظ کنید وت مرکز خود را بر تقویت عمومی عضلات و مهارت ها معطوف کنید. به این ترتیب مانند ورزشکاری که عقب نشینی را تجربه می کند احتمال زیادی وجود دارد که شغل یا فرصت دیگری پیدا کنید یا در مسابقه ی دیگری برنده شوید.

چند پیشنهاد برای کمک به شما جهت موفقیت پس از این که شغل خود را از دست داده یا به حالت تعلیق درآمده اید:

از خود بپرسید چگونه می توانید مهارت هایتان را افزایش دهید و بر افزایش احتمال انتخاب شدنتان برای شغل دیگری در دفعه ی بعد تمرکز کنید.

هر تحولی را به عنوان فرصتی برای سنجش علایق و مهارت هایتان و نیز فرصتی برای آزمودن انواع شغل های دیگر در نظر بگیرید. به عنوان مثال اخیرا در یک نظرسنجی معلوم شد افرادی که در شغل های خدماتی نظیر پرستاری، آرایش گری و زیبایی هستند شادتر از افراد شاغل در سمت های مدیریتی و اداری می باشند.

عملکرد خود را بسنجید. فهرستی از نقاط قوت و نیز کاستی های مهارت هایتان تهیه کنید تا به تدریج بتوانید به آنچه قادر به ارائه در محل کارتان هستید بیفزایید.

خودباوری تان را حفظ و برنامه های جدیدی تهیه کنید. اهداف جدیدی در نظر بگیرید و مهارتهای تازه ای در خود پرورش دهید و به این ترتیب فرصت های جدیدی خواهید یافت.

تمرین کنید که نقاط قوت و مهارت هایتان را معرفی و درباره ی آنها صحبت کنید تا دیگران با آنها آشنا شوند. تمرین کردن با صدای بلند برای راحت بودن شما جهت معرفی متقاعد کننده ی خود به دیگران ضرورت دارد. برای تمرین در خانه می توانید صدای خود را ضبط و به آن گوش کنید. یا بهتر از آن، تمرین با همسر، دوستان یا همکاران است تا بتوانند نظرشان را به شما بگویند.

به خود یادآوری کنید که شما بهترین شخص برای فهرست کردن نقاط قوتتان و معرفی آنها به دیگران هستید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *