عذاب وجدان پس از خوردن تنقلات

برای شما هم پیش آمده که پس از خوردن تنقلات و موادغذایی شیرین دچار عذاب وجدان شده و نگران چاقی و بالارفتن وزنتان شوید برای پیشگیری از این امر بهتر است روی اعتماد به نفس خود بیشتر کار کنید و سعی کنید بیشتر با اثرات مخرب موادغذایی بر بدنتان آشنا شوید و برچسب های روی بسته بندی آن ها را مطالعه کنید .
همه ما در جوامع امروزی، دائما با انبوهی از پیامها و تصویرها درباره انواع مواد غذایی و البته کاهش وزن مواجه میشویم.
این اتفاق که در برخوردهای اول کاملا بیضرر و حتی جذاب به نظر میرسد، میتواند بعضی از افراد را در درازمدت به سمت وسواسهای شدید غذایی و رفتارهایی مانند شمارش کالریها سوق بدهد.
اگر شما هم دائما نسبت به مواد غذایی مصرفی نگران هستید، باید رابطه خودتان با مواد غذایی را اصلاح کنید. به غذاها، برچسب نزنید! دکتر سوزان شورت (متخصص تغذیه و سخنگوی انجمن رژیم غذایی بریتانیا) میگوید:
«برقراری رابطه سالم با مواد غذایی میتواند از جایی شروع شود که دیگر از برچسبهایی مانند خوب، بد، مجاز و غیرمجاز برای مواجهه با آنها استفاده نکنیم. وقتی که ما درباره مواد غذایی ممنوعه تصمیم میگیریم و اعمال محدودیت میکنیم، بعد از مصرف آنها با احساس گناه یا شکست مواجه میشویم. این شیوه نگرش نسبت به مواد غذایی واقعا مضر است و میتواند اثرات مخربی برای عادتهای غذایی افراد، تصویر ذهنی افراد از بدن و عزت نفس آنان داشته باشد». بنابراین، هیچ کدام از مواد غذایی را کاملا از محدوده مصرف خارج نکنید و همواره اعتدال را در مصرف همه مواد غذایی رعایت کنید.