نکاتی برای شناگران تازه کار
اگر قهرمان کلاس کیک بوکسینگ یا دوچرخه سواری هم باشید باز هم این احتمال وجود دارد که در نخستین جلسات ورزش های آبی به سرعت خسته شوید. به کار بردن تکنیک صحیح در شنا بیشتر از سایر ورزش های قلبی- عروقی اهمیت دارد. نکات زیر می تواند به حداکثر استفاده از تمرینات کمک کند.
اگر برای مدتی طولانی شنا نکرده اید چند جلسه آموزش ببینید. شناگران تازه کار بیشتر انرژیشان را صرف دست و پا زدن در آب می کنند.
تمرینات را به شکل متناوب انجام دهید. برای مثال فورا داخل استخر نروید تا ۲۰ طول را شنا کنید و بعد بیرون بیایید. به جای این کار ا بتدا ۴ طول را به آرامی و به قصد گرم کردن بدن شنا کنید سپس ۸ ست و در هر ست ۲ طول استخر را شنا کرده بین هر ست ۲۰ ثانیه استراحت کنید. می توانید چند طول اضافه هم از تخته ی شنا استفاده کنید. حرکات دست هم به صورت ترکیبی باشد با شنای آزاد کرال پشت، کرال سینه و پروانه عضلاتتان را به اشکال گوناگون تمرین دهید.
در کلاس شنای بزرگسالان نام نویسی کنید. منظور ما افراد ۱۸ سال به بالاست که هیچ کدام هم شناگر حرفه ای نباشند. فکر نکنید لازم است ماهی باشید تا عضو چنین کلاس هایی شوید. مربی شنا در هر جلسه تمرینات مختلفی به شما می دهد و در پایان مهارت های شما را ارزیابی می کند. مهم آن است که هم کلاسی هایی برای همراهی دارید. اصلا نگران کندی سرعتتان نباشید شما را با افراد هم سطح خودتان در یک گروه قرار می دهند. اگر دارای روحیه ی رقابتی هستید با افراد گروه مسابقه بدهید.
اگر شنا را کسالت آور ولی در آب بودن را لذت بخش می یابید دویدن یا ایروبیک در آب را امتحان کنید. دویدن در آب یکی از پر فشارترین تمرینات است زیرا در هر جهتی که پاها را تکان می دهید با مقاومت آب روبه رو می شوید. این ورزش روشی فوق العاده مناسب برای دوندگان آسیب دیده است. زیرا نه تنها آسیبی به مفاصل نمی زند بلکه در تقویت قلب و عروق نیز بسیار موثر است. فکر نکنید ایروبیک آبی ویژه ی خانم های سالخورده است با داشتن یک مربی مجرب و برنامه ریزی صحیح می توانید تمرینات آبی فوق العاده پر زحمتی را انجام دهید. دویدن در آب حتی پر زحمت تر هم هست.