مزایا و معایب دورکاری را بشناسیم

یکی از مهم ترین شکل فعالیت های اقتصادی در جامعه ی امروزی دورکاری است. دورکاری مزایا و معایب خاص خود را دارد. اگر از سایت دورکاری خوب مشغول به کار هستید حتما می دانید که درآمدی ثابتی ندارید. به همین علت مشکلی کوچک در روند کاری شما می تواند به صورت چشم گیری از درآمد شما کم کند. در ادامه به مزایا و معایب دورکاری می پردازیم.

دورکار کیست؟

دورکار به شخصی می گویند که بدون آن که استخدام جایی شده باشد در آنجا کار می کند. ممکن است شما متناسب با تخصص و مهارت خود با شرکت های متعددی همکاری کنید. نحوه ی کار دورکار ممکن است به صورت پروژه و یا تحویل هفته ای باشد.

مزایای دورکاری

دورکاری مزایای بسیاری دارد. این مزایاب ه چند دسته تقسیم می شوند. با ما همراه باشید تا مزایای کار را به اتفاق یکدیگر مورد بررسی قرار دهیم.

کاریابی سریع

دورکاری برای شخص دورکار و شرکت های طرف قرارداد نیز مزایای بسیاری دارد. بنابراین تقاضای دورکاری بسیار و شزایط کار نیز بسیار ساده تر از استخدام است.

استخدام دورکاری و آغاز کار

در دورکاری به سرعت می توانید کار را پیدا کنید و شروع به کار نمایید. اگر مهارت های دور کاری را دارید و می خواهید دورکار شوید با اندکی جستجو می توانید, به سادگی اولین مشتری خود را پیدا کنید.

آغاز سریع کار

در همان لحظه ای که مشتری خود را پیدا می کنید, می توانید سریعا کار را شروع کنید. زمانی که در شرکتی و یا جایی استخدام می شوید, تا زمانی که جواب استخدام شما بیاید و تا زمانی که سرکار بروید چند هفته ای بیکار هستید. در دورکاری با یافتن اولین مشتری, کار را در همان لحظه شروع می کنید.

مقرون به صرفه بودن

در ابتدای دورکاری هزینه ی اولیه خاصی ندارید. کارتان را با یک لپ تا, اینترنت و چندین نرم افزار ساده شروع می کنید. در نهایت نیاز به یک وب سایت شخصی دارید که هزینه ی چندانی را نیاز نیست خرج کنید. داشتن یک آدرس اینترنتی با دامنه ی com سالیانه ۳۳ هزار تومان و با دامنه ی ir تنها ۵ هزار تومان هزینه دارد. خریدن حجم کمی ترافیک نیز هرینه ای ندارد. با ۵ هزار تومان در ماه می توانید وب سایت شخصی خود را راه اندازی کنید.

برنامه آزاد

زمانی که دور کاری کار می کنید, اختیار زندگی و برنامه زندگیتان دست خودتان است. لازم نیست حتما سر ساعت خاصی شروع به کار کنید . اگر حوصله ی کار نداشته باشید می توانید در منزل فیلم تماشا کنید.

انتخاب کارفرما دست شماست

زمانی که دورکاری کار می کنید, ممکن است برای هر کسی کار کنید. پس از مدتی کارتان را رشد و توسعه دادید و اعتبارتان زیاد شد, می توانید کارفرما را برگزینید یا حتی اخراج نمایید.

معایب دورکاری

هر چیزی که ده ها جنبه ی مثبت داشته باشد, حتما جنبه ی منفی نیز دارد. در ادامه برخی از معایب آن را مورد بررسی قرار می دهیم.

ساخت گروه مشتریان

پیدا کردن و دسته بندی مشتریانی که بتوانید با تکیه بر پروژه های آن ها به وضعیت اقتصادی ثابتی برسید, نیاز به زمان دارید. باید فردی معتبر و قابل اعتماد بین مشتریان شناخته شوید.

بی نظمی ها

زمانی که در خانه کار می کنید, اتفاقات کوچک و بزرگ موجب می شود مجبور شوید از کار فاصله بگیرید. به صورت اتفاقی مهمان به خانه شما می آید. حتما لازم است, در را باز کنید و از مهمانتان استقبال کنید. در خانه هستید و باید ناهار درست کنید. بی نظمی هایی به صورت ناخواسته انجام می گیرد که موجب عقب افتادن کارتان می شود.

سختی مدیریت مشتریان متعدد

برخی از افراد دوست دارند با مشتریان متعددی در ارتباط باشند و کار کنند. داشتن سیستمی عالی جهت مدیریت زمان و برنامه ریزی از نکات مهم موفقیت در دورکاری است. در اکثر موارد تحویل به موقع کار های متفاوت و حفظ کیفیت کار بسیار سخت می شود.

چگونه بازدهی دور کاری را بالا ببریم؟

در دورکاری شما به اندازه که کار می کنید, درآمد خواهید داشت. اگر پروژه های در دست را زمان بندی نمایید, انجام سریع کار می تواند فرصتی اضافه جهت مرور و تصحیح و بهتر کردن کیفیت کار در اختیارتان قرار دهد. یا می توانید در این فرصت اضافی پروژه ای دیگر را شروع کنید. در کار دورکاری اگر لحظه ای بایستید زمین می خورید. هرچه بیشتر مهارت خود را به دست آورید, زمان برای شما ارزش بیشتری خواهد داشت.

۱. لیست کارهایتان را یادداشت نمایید

روز اول هر هفته, کارهایی که باید انجام دهید را یادداشت نمایید. از اپلیکیشن های موبایل همچون google keep استفاده کنید. البته هیچ چیزی بهتر از خودکار و دفتر ذهن نیست. سایر راه ها ممکن استذهن شما را منحرف کند. لیستی از کارهای روزانه و کارهای هفتگی مشخص نمایید.

۲. تنظیم سریع

اگر روزانه گزارش کاری برای کارفرما ارسال کنید, مجبور می شوید که هرروز سر ساعت تعیین شده کار را به اتمام برسانید. اگر ساعت اتمام کار برای خود مشخص کنید, بازدهی کارتان بالا می رود. زمانی که ساعت پایان کار نداشته باشید, انگیزه ای برای انجام کار ندارید و سرعت کارتان بسیار کم می شود.

۳. از میانبر ها استفاده کنید

استفاده از میانبرها به خصوص در کارهایی که با کامپیوتر انجام می‌گیرند یک راه موثر برای افزایش بازدهی است.

۴. آیکون های پین شده

مهم نیست از چه سیستم عاملی استفاده می کنید, تمامی سیستم عامل های کامپیوتر نظیر ویندوز, مک و لینوکس گزینه های گرافیکی خوبی برای پین کردن برنامه ها در نوار taskbar دارند. نرم افزار هایی را که بیشتر استفاده می کنید را پین کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *