با گالگان گرم شوید

گیاه دارویی

گالگان

مطمئناً شما همه زنجبیل را می شناسید ، که اثرات مفیدی که دارد ما هر نوع سرماخوردگی یا خستگی را تحسین می کنیم. حال تصور کنید که یک گیاه مشابه وجود دارد که علاوه بر این ، می تواند با التهاب ، اسپاسم معده ، کیسه صفرا و روده ها نیز چرخیده شود.  آن گیاه گالگان است و اکنون آن را به شما معرفی خواهیم کرد.

گالگان از جنوب شرقی آسیا می آید. این گیاه از زمان های بسیار قدیم در چین رشد کرده است ، از آنجا که به هند و تایلند آمد ، بنابراین آن را نیز می نامند زنجبیل تایلندی. ریشه این درختچه به ارتفاع حدود ۱,۵ متر به صورت افقی در زیر زمین می خزد و به شدت منشعب می شود. پس از حدود ده سال رشد ، آن را برداشت می کنند – حفاری می کنند ، به قطعات کوتاه بریده و خشک می کنند. به این شکل به اروپا وارد می شود.

در پزشکی فقط از ریشه گالگانیک استفاده می شود که حاوی روغنهای اساسی ، مواد معطر و طعم دهنده مانند گالانگول ، فلاونوئیدها و خردل است. این مواد تشکیل دهنده گرفتگی گرفتگی ها را تسکین می دهد، کار می کند ضد باکتری a ضد التهاب و عطر ادویه تحریک می کند هضم. در مقایسه با زنجبیل ، طعم کمی تیزتری دارد.

اثرات سلامتی

از نظر علمی تصدیق شده است که استفاده از گالگان در از بین رفتن اشتها و مشکلات گوارشی, همانطور که هستند نفخ, احساس پر بودن و خفیف گرفتگی معده ، مثانه و مثانه و روده. همچنین بوی بد دهان را برطرف می کند و همچنین اثر قارچی دارد. به طور مطلوب از درمان تومورها پشتیبانی می کند.

ریشه از گالگان عمدتاً برای تهیه استفاده می شود چایبلکه به شکل تنتور. هنگام تهیه چای ، ترکیبی با گیاهان دیگر مانند ریزوم ریزوم با نسبت ۱: ۱ ارجح است. به عنوان جایگزینی برای چای ، می توان ۱۰ قطره از تنتور گالگانیک (رقت ۱:۱۰) را سه بار در روز با کمی آب گرم قبل از غذا میل کرد. Dدوز سالانه ریزوم ۲ تا ۳ گرم است.

در آشپزخانه استفاده کنید

گالگان غالباً به لیکورها مخصوصاً معده اضافه می شود. آنها سپس طعم کمی تلخ دارند. به عنوان ادویه مناسب است به سبزیجات ، سیب زمینی ، گوشت گاو و غذاهای آسیایی.

از آنجایی که گالوانیک ترشح اسید معده را تحریک می کند ، نباید از آن در زخم معده و اثنی عشر استفاده شود.

شرایط رشد

گالگان به یک محیط گرمسیری نیاز دارد تا بتواند در آن رشد کند. اما در صورت محافظت از یخ زدگی در کشور ما نیز قابل پرورش است. در اوایل بهار ، ریزوم ها را با فاصله حدود ۲۴ سانتی متر از خاک قرار دهید. حداقل برای یک سال برداشت باید یک سال صبر کنید. نیازی به حفر کل گیاه نیست ، فقط کافی است برخی از ریزومهای خارجی را با احتیاط از مرکز خارج کنید.

برای تازه نگه داشتن آن ، پوست بالایی را روی ریشه بگذارید تا زمانی که آماده استفاده از گالگان شوید. می توانید آن را چند هفته در یخچال نگهداری کنید ، همچنین می تواند یخ زده یا خشک شود تا عمر آن بیشتر شود. می توانید ریشه های تازه و خشک را بپزید.

روش های مختلفی برای استفاده از ریشه برای مصرف وجود دارد. یک روش این است که ریشه های تازه را برش داده و از آن ها در آبگوشت استفاده کنید. از ریزوم خشک شده می توانید پودر را آسیاب کرده و مواد خانگی خود را مانند چای یا ادویه جات ترشی جات درست کنید.

گالگان به عنوان ادویه

گالگان یا به عنوان یک ادویه جداگانه استفاده می شود و یا به مخلوط های مختلف ادویه اضافه می شود. این نه تنها از نظر ظاهری ، بلکه از نظر طعم و عطر به زنجبیل شباهت دارد ، اما با طعم دلپذیری از مرکبات نرمتر و مزه آور است. ریزوم را می توان هم به صورت تازه و هم به صورت پودر آسیاب شده با نام “لائوس” خریداری کرد. پودر بژ به طور قابل توجهی تیره تر از زنجبیل است.

نکته:

چای گالگانو

اگر مشکل گوارشی دارید ، قبل از غذا چای گالوانیزه را امتحان کنید. آب معده را آرام کرده و از گرفتگی آن جلوگیری می کند. اگر بو زیاد نیست ، آن را با عسل و لیمو میل کنید.

شما نیاز خواهید داشت:

۱ قاشق چایخوری ریزوم گالوانیک ریز خرد شده یا پودر شده؛ ۲۰۰ میلی لیتر آب

گالگانو را در آب جوش بریزید ، بگذارید ۵ دقیقه آن را بپوشاند تا تزریق شود و تخلیه شود. بهتر است هر نیم ساعت قبل از غذا ۱ فنجان بنوشید.

توصیه می کنیم:

سوپ تایلندی با شمعدانی

آیا بعد از زمستان احساس خستگی می کنید؟ بدن به انرژی خوبی نیاز دارد. اگر نمی خواهید نوشیدنی های تزئینی گیاهی بنوشید ، سوپ تایلندی خوشمزه تایلندی را با گالگان امتحان کنید. و شما نمی خواهید یکی دیگر بخورید

شما نیاز خواهید داشت:

۱ گالگان کوچکتر؛ ۲ ساقه علف لیمو؛ ۲۵۰ گرم قارچ صدف؛ ۴۰۰ گرم مرغ؛ ۲ گوجه فرنگی؛ ۱ فلفل فلفل قرمز؛ ۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی؛ ۱ قاشق غذاخوری خمیر فلفل دلمه ای؛ ۲۵۰ میلی لیتر شیر نارگیل؛

۷۵۰ میلی لیتر از مرغ طیور؛ ۲ مشت انگور گشنیز تازه؛ آب لیمو نیم

گالگان را پوست بگیرید و به چرخ ها برش دهید. علف لیمو شسته شده را به طول حدود ۳ سانتی متر خرد کنید. قارچ ها را تمیز کنید و کل ، بیشتر از اندازه بزرگ آن را رها کنید. مرغ و گوجه فرنگی را درون مکعب ها و فلفل ها را به چرخ های نازک خرد کنید.

روغن را در یک قابلمه گرم کنید ، تله های طعم دار شده را با فلفل فلفل قرمز و کباب شده اضافه کنید. گالگان ، لیموترش را اضافه کنید ، شیر نارگیل را با آبگوشت بریزید و به جوش بیاورید. تکه های مرغ و قارچ ها را به سوپ جوش اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه بپزید تا مواد نرم شوند. سپس علف گلفان و لیمو را برداشته و گوجه فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید. حدود ۲ دقیقه بپزید.

گشنیز خرد شده تازه ، چرخ های چیلی ، آب لیمو را برای مزه دار کردن و سوپ داغ بریزید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud