انگیزه های شروع کار در منزل کدامند؟

تصمیم گیری برای ترک کار دائمی و تمام وقت و شروع به وارد شدن در شرایط کار در منزل ،اقدام بزرگی ست که حتما باید برنامه ریزی درستی برای آن داشته باشید.
شما ممکن است انگیزه های متفاوتی برای کسب درآمد از طریق کار در منزل داشته باشید. اما به هر جهت برای رسیدن به این نوع از کسب و کار باید برخی از منافع فعلی خود را به خطر بیندازید. که بزرگترین آن ها می تواند درآمد قطعی و مطمئن ماهیانه باشد.
اما شما می توانید این را شروع کنید. با مقداری آماده سازی، اطلاعات، شجاعت و… امکان این را خواهید داشت تا کار روزانه خود را ترک کرده و به کار حرفه ای در شکل فریلنسینگ متعهد شوید.
اما انگیزه های شما برای تبدیل شدن به یک فریلنسر چه می تواند باشد؟
– اشتغال در کنار اعضای خانواده و احتمالا نگهداری از کودکان خود
این مورد به خصوص برای مادران شاغل که کودکی در خانه داشته و نیاز دارند که در حین کار کردن کنار فرزند خود نیز باشند، مصداق پیدا می کند.
– نداشتن رفت و آمد زیاد در محیط های شلوغ و پرترافیک
با توجه به خیابان های شلوغ و پرتشنج، بسیاری از افراد ترجیح می دهند در محیط منزل خود و در آرامش کامل بدون ترددهای هر روزه به فعالیت حرفه ای خود بپردازند.
– اشتغال به چندین منبع کاری
فریلنسینگ این امکان را برای افراد فراهم می آورد تا هم زمان از چند محل مختلف پروژه های کاری دریافت کرده و بتوانند با چندین کارفرما در عین حال همکاری داشته باشند.
– افزایش سطح درآمد
با کار در منزل فرد می تواند زمان خود را مدیریت نموده و پروژه های بیشتری قبول کند و به این شکل درآمد ماهیانه ی خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. به علاوه با کسب تجربه و پیدا کردن اسم و رسم در حوزه ی کاری خود، سطح دستمزدها برای پروژه های ورودی بالاتر خواهد رفت.
– تحصیل در کنار اشتغال
فریلسنرها می توانند با تغییر ساعاتی که روی پروژه ها کار می کنند به تحصیل پرداخته و به راحتی در کلاس های درسی خود حاضر شوند.
– انعطاف پذیری ساعات کاری
در حقیقت انعطاف پذیری ساعات کاری امکانی از دنیای فریلنسینگ است که به افراد موقعیت این را می دهد تا تمامی موارد فوق را در اختیار داشته باشند.