یک آشپزخانه صنعتی به چه وسایلی نیاز دارد؟

داستان دانشجوی دختر ایرانی در فرانسه و غذا و پول قرضی

برای راه اندازی رستوران، کترینگ یا آشپزخانه نیاز به وسایل و امکانات فراوانی است. بسته به اینکه چه غذاهایی را در منو وجود دارند، تجهیزات مختلفی برای آماده سازی آن نیاز خواهد بود. قیمت تجهیزات آشپزخانه صنعتی بخش اعظمی از بودجه را به خود اختصاص می دهد.

اجاق گاز: اجاق گاز نخستین چیزی است که باید در لیست خرید ثبت شود. کدام آشپزخانه بدون گاز بوده؟

فر صنعتی: فرهای صنعتی دیگر گزینه ای هستند که یک آشپزخانه بزرگ به آن نیاز دارد. این فرهای می توانند برای پختن و بخار پز کردن بسیاری از مواد غذایی به کار روند.

سرخ کن مخصوص آشپزخانه صنعتی: غذاهای سرخ کردنی بسیاری برای آماده شدن به این وسیله نیاز دارند. غذاهای دریایی معمولا برای آماده شدن باید در این سرخ کن ها آماده شوند. البته غذاهای غیر دریایی نیز به سرخ کن نیازمندند. این وسیله طوری طراحی شده تا طعم غذا را تغییر ندهد.

میکروویو صنعتی: معمولا غذاها در همان لحظه ای که به دست مشتری می رسند که پخته نشده اند. برای گرم کردم غذاها وجود چند عدد مایکروویو در میان تجهیزات آشپزخانه صنعتی الزامی است.

گریدل رومیزی: کم روغن بودن غذاهایی مثل برگر یا استیک سفارش بیشتر مشتری هاست. گریدل رومیزی قادراست اینگونه غذاها را بدون روغن آماده کند و از این رو بسیار کاربردی است.

اسنک ساز: اگر غذاهای ساده ای مثل غذاهایی مانند لازانیا، کیک و یا انواع نان در منو دارید بهتر است یک اسنک ساز هم تهیه کنید.

ماشین ظرفشویی: بی شک کسی قصد ندارد که آنهمه ظرف ریز و درشت در آشپزخانه را با دست بشوید؟‌ وجود یک ماشین ضرفشویی صنعتی در هر آشپزخانه بزرگی لازم و ضروری است.

یخچال و فریزر صنعتی: درباره نقش یخچال نیاز به توضیح نیست و تقریبا بدون داشتن آن همه کارها می لنگد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *