سندروم جنون جلسه چیست؟

زبان بدن برای افزایش کاریزما

بعد از آنکه در یک آگهی استخدام موفق به پیدا کردن شغل خود شدید، در محیطی قرار می گیرید که شاید با سایر موقعیت های شغلی شما فرق داشته باشد، مثلا مدیران را مبتلا به سندروم جنون جلسه بیابید. اما سندروم جنون جلسه چیست؟

سندروم جنون جلسه

یکی از وظایف مدیران، تصمیم گیری است. اما تصمیم گیری می تواند به شیوه های مختلفی صورت گیرد که یکی از روش های تصمیم گیری، تصمیم گیری به شکل تیمی است که یکی از اثر بخش ترین نوع تصمیم گیری است. اما گاها در نظام اداری تمایل زیادی به برگزاری جلسات احساس می شود که این موضوع همان سندروم جنون جلسه است که می تواند آثار سویی داشته باشد و برخی از امور اداری را فلج کند.

چرا جلسات پی در پی تشکیل می شود:

شاید باورتان نشود اما مدیران مبتلا به سندروم جنون جلسه، جلسات را برگزار می کنند که صرفا آن ها را تشکیل داده باشند، این افراد از تشکیل جلسه تنها برای حفظ پرستیژ مدیریتی در برابر اعضا استفاده می کنند.

از نظر این گونه از مدیران، برای هر مسئله ساده و پیش افتاده ای باید جلسه ای سازمان یافته تشکیل شود و در کمیته های مربوطه مورد بررسی قرار گیرد، مشاوران نیز آن را تحلیل کنند ،کمیسیون ها حما گزارش دهند، حتی گروه های تجدید نظر در آن باره بحث کنند و کمیته های اجرایی هم آن ها را تائید کنند. این افراد برای هر موضوعی جلسه تشکیل می دهند.

گاهی برخی از مسائل بسیار پیچیده هستند و عدم توانایی مدیر سبب میش ود که جلسات پی در پی تشکیل دهند. ، از دیگر عوامل علاقه برخی از مدیران به جلسه است؛ با این روش مسئولیت تصمیم‌گیری کاملا محو می شود و هیچ کس به طور مستقیم پاسخگوی عواقب تصمیم نخواهد بود. با این کار ناکارآمدی احتمالی تصمیم نیز توجیه دارد و بر گردن تمامی افراد می افتد.

گاهی محتوای جلسات هم توجیهی هم برای تشکیل جلسه ندارد، بیشتر جلسات به دلایل مختلفی مانند عدم مدیریت زمان و بی هدف بودن تشکیل می شوند.

راه حل مشکل سندروم جنون جلسه:

اعضایی متخصص برای جلسات انتخاب شوند
نحوه و اجرای تصمیمات از جلسات قبل پیگیری شود
تصمیمات تکراری به آیین نامه های اجرایی تبدیل شود
تفویض تصمیمات پیچیده به کارشناسان متخصص
تصمیمی گیری نهایی با منظور بررسی ملاحظات جانبی تصمیمی صورت گیرد
آشنایی با فنون مدیریت جلسه از نظر هدف و زمان
پیگیری نحوه و میزان اجرای تصمیمات جلسات قبلی
شاخص های سنجش هزینه، زمان ،کمیت و چشم انداز پیش از جلسه تعیین شود

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *