گیاهان وحشی در باغ ما

بدون اینکه متوجه آنها شویم در چمنزارها دور آنها می رویم. ما با آنها مبارزه می کنیم و آنها را در باغات چمن می زنیم ، در حالی که گاهی اوقات نمی دانیم که گیاهان پر از مواد دارویی را از بین می بریم. به دلیل سهولت در پرورش و فراوانی ، منبع ایده آل مداوم داروها هستند. اکنون تنها چیزی که باقی مانده استفاده کامل از آنها برای سلامتی شماست.

دوره بهار و تابستان برای گیاهان وحشی بسیار فراوان است. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که گیاهان مورد نیاز خود را انتخاب کنید ، سبد را برداشته و به مجموعه بروید.

چیچوری

گل کاسنی در برابر ورم ملتحمه مفید است. گل بهتر است به روش گرم و سریع خشک شود ، در غیر این صورت سفید می شود. اگرچه می توانیم در اواخر تابستان آن را جمع آوری کنیم ، زمان مناسب برای جمع آوری گل در این دوره گرم تابستان به دلیل خشک شدن راحت تر است.

Divizna velkokvětá

گل تکه تکه عمدتا جمع آوری می شود ، زیرا برای سرفه های تحریک کننده خشک کاملا عالی است.

تلاش کردن:

شربت تقسیم

به روزهای خشک پاییز فکر کنید و شربت سرفه را در انبار تهیه کنید. از اثر قابل اعتماد آن شگفت زده خواهید شد.

شما نیاز خواهید داشت:

گلهای تازه دیویزیا؛ ۱ کیلوگرم شکر نیشکر ۱۵۰ میلی لیتر آب جوشانده

گلهای تقسیم را کم کم جمع می کنیم و داخل شکر می گذاریم. بهترین در لیوان ۰,۷ لیتری. ابتدا یک لایه شکر در پایین درست می کنیم – حدود ۲ سانتی متر و سپس گلهای شکر قرار می دهیم. دوباره یک لایه شکر و یک لایه گل خط می کشیم. این لایه ها حدود ۱ سانتی متر ارتفاع دارند. همیشه مهم است که لایه ها به درستی فشرده شوند. وقتی لیوان پر داشتیم ، آن را می بندیم و می گذاریم به مدت ۱۴ روز تا ۳ هفته در یک مکان گرم سایه ای بماند.

سپس محتویات لیوان را در قابلمه مینا یا ظرف پخت و پز شیشه ای ریخته و آب جوشانده را اضافه کنید. به آرامی حرارت دهید تا شکر حل شود. شربت نباید جوشانده شود ، حداکثر دما حدود ۸۰ درجه سانتی گراد است. سپس از طریق الک درون لیوان هایی را که جوشانده اند پر می کنیم. بعد از پر کردن ، مانند پارازیت معمولی وارونه می شویم.

این شربت در برابر سرفه تحریک کننده خشک بسیار عالی است ، ۱ قاشق چای خوری ۳ بار در روز استفاده می شود.

گزنه گزنده

گزنه

گزنه

از مارس تا آوریل ، شاخه های جوان به طور عمده برداشت می شوند ، اما در صورت برداشت گزنه ، تقریباً در تمام طول سال می توان برداشت کرد. ۴-۶ برگ بلندتر از همه ، از جمله دمبرگ و خود شاخه استفاده می شود. ریشه و دانه ها از آگوست تا نوامبر جمع آوری می شوند.

ریشه گزنه بهتر است در معرض آفتاب خشک شود ، قسمت های بالای زمین گزنه در دسته هایی که در یک مکان خشک و سایه دار آویخته شده خشک می شوند. گزنه خشک را در کیسه های ملافه ذخیره می کنیم.

گزنه دارای اثرات پاک کنندگی ، سم زدایی ، سفت کردن ، تقویت و ضد رطوبت است ، فشار خون را کاهش می دهد ، برای نقرس و تصلب شرایین استفاده می شود. برای آنفولانزا استفاده می شود ، اندام های ادراری و تنفسی را درمان می کند. به خصوص در بهار ، گزنه به احیای متابولیسم کمک می کند.

برای مصارف داخلی از جوشانده های ریشه و قسمتهای زیرزمینی گزنه ، برای تزریق مصارف خارجی ، جوشانده و تنتور ریشه ، برگهای ماکارونی برای نیش زنبور استفاده می کنیم.

تلاش کردن:

چای گزنه

چای گزنه به معنای واقعی یک ماده محرک است. بدن را کاملاً پاک کرده و انرژی تأمین می کند. گزنه خشک برای زمستان تا هر وقت بخواهید این نوشیدنی خوشمزه را تهیه کنید.

شما نیاز خواهید داشت:

۲ قاشق چای خوری برش گزنه تازه یا خشک اب

یک چهارم لیتر آب روی گزنه ها بریزید و بگذارید تا بجوشد. سپس کنار بگذارید ، بگذارید ۱۰ دقیقه دم بکشد. صاف کرده و ولرم می نوشیم. این نوشیدنی همچنین به بثورات یا ریزش مو کمک می کند.

بومادران

بومادران

بومادران

بومادران یک ساقه و گاهی یک گل سفید یا صورتی مایل به صورتی را جمع می کند. این گیاه از ژوئن تا اکتبر برداشت می شود ، اما جمع آوری بومادران در ماه جولای حدود ساعت ده صبح کاملاً ایده آل است. برداشتن قسمتهای بالای غیر چوبی گیاه در شکوفه کامل از همه مزیت بیشتری دارد. گلها رایحه بسیار تندی دارند. ساقه بومادران دوازده تا بیست سانتی متر از سطح زمین بریده می شود و به سرعت در سایه یا در دمای مصنوعی تا سی و پنج درجه سانتیگراد خشک می شود.

دم کرده چای با کیفیت بسیار بالا را می توانید از بومادران تهیه کنید. این ماده بیشتر برای سرماخوردگی ، سرفه ، شروع آنفولانزا و بیماری های ریوی استفاده می شود. چای همچنین برای خونریزی مناسب است که باعث افزایش لخته شدن خون می شود. این امر هم در خون دماغ وجود دارد ، بلکه در قاعدگی بیش از حد و کم خونی ثانویه نیز صدق می کند. به هر حال ، چای بومادران به دلایل دیگری نیز برای زنان مهم است. با این حال ، از بومادران اغلب به عنوان گل مروارید گیاه اصلی ماده نیز یاد می شود.

پیچک پای بز

می توانیم آن را در باغ های زیر درختان یا زیر بوته ها ببینیم و علف هرز محسوب می شود که نمی توان از شر آن خلاص شد. با این حال ، بسیار مفید است و همچنین طعم بسیار خوبی دارد. برگها جمع شده و مصرف می شوند
چای. خشک نمی شود ، می توانیم آن را مانند پوره اسفناج منجمد کنیم.

Ptačinec žabinec

Ptačinec یک گیاه کوچک گسترده است که در خاک های مرطوب رشد می کند. این گیاه نامرئی تأثیرات بسیار خوبی دارد و در آشپزخانه نیز استفاده می شود ، زیرا انبار بسیاری از مواد با ارزش است. ساقه کامل جمع شده یا برگها بعداً پاره می شوند ، زیرا با گذشت زمان ساقه کمی سفت می شود. خشک شدن زیاد امکان پذیر نیست ، از یک گیاه تازه استفاده می شود.

در برابر روماتیسم ، اگزمای آتوپیک و پسوریازیس کمک می کند. زخم ، زخم و بواسیر را درمان می کند. برای سرفه ، بیماری های مختلف ریوی و برونش مفید است. این ماده در برابر سرفه به صورت جوشانده مختصری استفاده می شود – گیاهان در آب سرد خیس می شوند که به آرامی گرم می شود و به جوش می آید و به مدت ۱۵ دقیقه می ماند.

تلاش کردن:

اسموتی از گیاهان وحشی

گیاهان وحشی تازه سرشار از ویتامین ها ، آنزیم ها ، مواد معدنی و بسیاری از مواد مورد نیاز بدن ما هستند. نوشیدنی “وحشی” ما را بخورید ، که طراوت واقعی روزهای تابستان است.

شما نیاز خواهید داشت:

۲ مشت پرتوی پا-پرنده ؛ نیمی از مشت چمن؛ نصف مشت بومادران؛ ۱ لیتر آب آب لیمو؛ ۲ قاشق غذاخوری کنسانتره میوه (به عنوان مثال سیب یا خولان)

گیاهان تازه را در آب بشویید ، داخل مخلوط کن به همراه آب ، آبلیمو و کنسانتره میوه قرار دهید. با بیشترین سرعت مخلوط کنید تا نوشیدنی صافی بدست آید. به میزان لازم شیرین کنید و داخل لیوان ها بریزید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud