برای ادیان هندو زندگی پس مرگ و ارتباطش با تناسخ چگونه است

برای هندوها، تناسخ به معنی اینه که مرگ تنها یک مرحله در مسیر رفتن تناسخ:( زاییده شدن دوباره پس از مرگ)
به یه زندگی دیگه،دقیقاً در همین جهان هست. من به شهر مقدس بنارس هند اومدم که یاد بگیرم چطوری هندوها از مرگ پیشی میگیرن؟
اُه، اون چی چیه؟ اون کنگرۀ چهارگوش لبه قرنیز هست. واقعاً اثر برجسته ای ـه!
صدها ساله که اجساد در ساحل رودخانۀ گنگ سوزونده میشن در آب های رودخونۀ مقدس شستشو میشن، در پارچه کتانی پیچیده میشن و روی تودۀ هیزمی گذاشته میشن.(تودۀ هیزمی: توده ای که مخصوص آتش زدن جسد مرده هست)
مرده ها، بر اثر شعله های آتش تحلیل میرن. سوامی واریشتاناندا، راهب و دکتری هست که راهنمای من واسۀ مرگ و زندگی پس از مرگ در آیین هندو هست. ولی تنها مکانی که اون ولی تنها مکانی که اون خود زمین سوزوندن هست.
خیلی خب، این مقدس ترین کورۀ آتش سوزی هست. درسته. در مقدس ترین شهر… در مقدس ترین رودخونۀ جهان. کسی میتونه بیاد و ببینه؟ یه جورایی، بله، ولی از دور. چندان مناسب نیست که بره اونجا و ببینه. از دور میتونی ببینی. از دور، ولی نمیتونی به محل سوزوندن بری. درسته، مکان مقدسی ـه که فقط برای عزادارا هست. اگرچه، میتونی، به یه جسد خیلی نزدیک بشی قبل از اینکه بسوزوننش. عزادارا از این مسیر به سمت گنگ حملش می کنن و می برنش تمام روز، هفت روز هفته. در بنارس، مرگ و زندگی آزادانه آمیخته شدند.
خب، سوامی، من فکر می کنم این تشییع جنازه هایی که دیدیم که ما دیدیم دو یا سه تاشون از اینجا رد شدن و این آدمایی که دنبالشون هستن، به نظر میرسن که خیلی با شادمانی دارن این آهنگا رو میخونن جای اینکه به شکل غم انگیزی ماتم بگیرن و شیون کنن.
چرا اینطوریه؟
اینا دارن سفر روح رو کمک می کنن که آسونتر بشه. و یه جورایی این به شکل یه نوع شادمانی هست. یه جور غمی هنوز اونجا هست، چون یکی از نزدیکانشون رو از دست دادن، ولی اون شخص، به سمت راه بهتری حرکت کرده که از زندگی خودش بگذره. هندوها به تناسخ و حاصل کردار انسان باور دارن. خوب زندگی کنی، مرگ بهت یه بدن جدید میده به همراه شانسی برای گذروندن یه زندگی به مراتب بهتر.