بررسی شکلات ها با اشعه ایکس

شکلات

شکلات ها این خوردنی های خوشمزه و محبوب نیز از دست دانشمندان و محققین در امان نمانده اند.

آیا تا به حال برایتان پیش آمده که یک شکلات را از لحاظ کهنه بودن بررسی کنید؟ شاید هنگام بررسی متوجه ماده سفید رنگ موجود بر روی شکلات شده‌اید، این ماده همان چربی شکلات است که به حالت کریستالی در آمده است. حال گروهی از دانشمندان در حال بررسی این ماده سفید رنگ هستند.

تیمی از دانشمندان شرکت نسله (Nestlé) به همراه دانشگاه صنعتی هامبورگ، در حال استفاده از اشعه‌های قدرتمند ایکس برای بررسی دقیق عامل ایجاد ماده‌ی سفید رنگ بر روی شکلات هستند. این دانشمندان قصد دارند روشی جدید را جهت جلوگیری از بروز این مشکل کشف کنند.

دانشمندان با زوم کردن تا حد نانومتر روی شکلات، می‌توانند فرآیند رخ دادن این ماده سفید را بررسی کنند. چند فاکتور مهم می‌تواند به کاهش روند تشکیل ماده سفید کمک کند، از جمله این موارد، قرار دادن شکلات در محیطی با دمای مشخص مانند ۶۵ درجه و تنظیم کردن میزان غلظت شکلات است.

دانشمندان در حال بررسی تمامی راه‌های موجود برای یافتن یک راه‌حل دائمی هستند، اما اگر شما هم تجربه‌ی خوردن چنین شکلات‌‌هایی را داشتید، نگران نباشید زیرا مصرف آن تا به حال هیچ خطری را به اثبات نرسانده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *