پوست رنده شدۀ و آب یک لیمو، به اضافۀ یک قاشق سوپخوری آب لیموی اضافه
۲ قاشق سوپخوری عسل
¼ لیوان (۶۰ میلیلیتر) روغن زیتون extra virgin
یک لیوان برگ نعناء، نصف برگها ریز شده
۴ تا فیله ۲۰۰ گرمی از سینۀ مرغ، هریک تقسیم شده به سه قسمت
۲۰۰ گرم باقالی تازه یا یخ زده
½ (۲۰۰ گرم) نان سیر، طولی نصف شده، تقسیم شده به تکههای کوچک
یک مشت بزرگ اسفناج
۴۰۰ گرم نخود، خیس خورده و خشک شده
۱۲۵ گرم گوجۀ گیلاسی، نصف شده
½ خیار، ریز خرد شده
¼ لیوان جعفری، خرد شده
۲ لیوان چایخوری خردل سبوسدار
دستورالعمل
گریل را روی حرارت متوسط یا زیاد قرار دهید.
در یک کاسۀ بزرگ پوست رنده شدۀ لیمو و آب آن را با عسل، روغن و نعناء ترکیب کنید. طبق ذائقه خود به آنها نمک دریایی و فلفل سیاه بزنید. مرغ را در این ترکیب بخوابانید و آن را بچرخانید تا کاملا دور آن گرفته شود، سپس برای ده دقیقه آن را در یخچال قرار دهید.
در همین حین، با قرار دادن باقالیها در آب جوش برای ۱ تا ۲ دقیقه یخ آنها را باز کنید. سپس آنها را در آورده و زیر آب سرد بگیرید. پوستۀ سفت بیرونی آنها را در آوردید و آنها را کناری بگذارید.
نان سیر را روی یک سینی آشپزی قرار داده و برای ۴ تا ۵ دقیقه بپزید تا زمانی که طلایی و برشته شود.
گریل را روی حرارت زیاد قرار دهید. هر کدام از دو طرف تکههای مرغ را برای ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا وقتی که رنگ آنها کاراملی شده و درون آنها پخته باشد.
باقالیها، نان سیر، اسفناج، نخود، گوجه، خیار، جعفری و برگهای کامل نعناء را در یک کاسه بزرگ بریزید.
خردل و دو قاشق سوپخوری روغن را همراه با ۱ قاشق سوپخوری لیمو با هم مخلوط کنید و به عنوان سس استفاده کنید. سالاد را به بشقابهای تقسیم کرده، روی آنها سس بریزید و تکههای مرغ را برای سرو کردن روی بشقابها قرار دهید.