طرز تهیه پاپس کیک

پاپس کیک چیست ؟
مواد لازم برای ۱۴ پاپس کیک :
کیک | نیم کیلو |
خامه | ۱ پیمانه |
شکلات تخته ای | ۲۰۰ گرم |
چوب آبنبات | به مقدار لازم |
شکلات تزئینی | به مقدار لازم |
طرز تهیه پاپس کیک :
ابتدا کیک مورد نظر خود را با دستورهای پخت کیک ساده یا شکلاتی بپزید و در دمای محیط قرار بدهید تا خنک شود. سپس کیک را با دست یا به وسیله ی میکسر کاملا پودر کنید. خامه را به کیک اضافه کرده و به طور کامل با هم ترکیب کنید.
مقداری از مواد را بردارید و بین دستانتان گرد کنید. سعی کنید توپک ها هم اندازه و کوچک باشند. برای راحتی این کار از اسکوپ استفاده کنید. مواد را ۱ تا ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.
در این فاصله شکلات (نوع شکلاتی که به ذائقه ی شما بستگی دارد را انتخاب کنید) را به روش بنماری یا در ماکروویو ذوب کنید.
سپس چوب آبنبات ها را در شکلات و سپس در پاپس کیک ها فرو کنید. با استفاده از چوب آبنبات پاپس کیک ها را در شکلات غوطه ور کنید و سپس برای خشک شدن در اسفنج فرو کنید تا شکلات اضافه آن از روی آن بریزید.
قبل از سرد شدن شکلات با انواع شکلات های تزئینی و مروارید های خوراکی پاپس کیک خود را تزئین کنید.
نکاتی برای تهیه ی پاپس کیک :
• نوع کیک کاملا سلیقه ای هست می توانید از انواع کیک وانیلی،شکلاتی،ردولت و… استفاده کنید.
• از خامه قنادی فرم گرفته هم می توانید استفاده کنید.
• به جای ۱ تا ۲ ساعت استراحت در یخچال می توانید ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار بدهید.
• شکلات های تخته ای زود سرد می شوند بلافاصله بعد از درآوردن پاپس کیک از شکلات تزئینات را انجام بدهید زیرا بعد از سرد شدن این کار سخت می شود.