طرز آماده کردن شیرینی کشمشی

.  آرد ۲۵۰ گرم

.  پودر قند ۲۲۰ گرم

.  کره ۱۵۰ گرم

.  تخم مرغ ۲ عدد

.  کشمش پلویی ۱۰۰ گرم

.  اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

 

شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی :

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره و تخم مرغ را ۳۰ دقیقه پیش از کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.

کره نرم شده را داخل کاسه ای بریزید و پودر قند و وانیل را اضافه نمایید ، مواد را با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ( یکی را اضافه کنید و هم بزنید سپس دیگری را اضافه کنید ).

کشمش ها را به مایه شیرینی اضافه کنید و در ادامه آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط نمایید ؛ داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله مناسب داخل سینی قرار دهید ( شیرینی ها در زمان پخت پهن و نازک میشوند ).سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید ( زمانی که لبه های شیرینی طلایی شد یعنی آماده است ) ؛ اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *