آموزش درست کردن کیک شکلات
مواد لازم :
- ۵۵۰ گرم مواد آماده کیک پزی
- ۱۸۰ گرم شکلات
- یک فنجان خامه ترش
- یک فنجان روغن نباتی
- چهار عدد تخم مرغ
- نصف فنجان آب گرم
- دو فنجان تراشههای شکلات
طرز تهیه :
ابتدا فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم.
مخلوط کیک ، شکلات ، خامه ترش ، روغن ، تخم مرغ و آب را مخلوط کرده و درون کاپ کیک یا ظرف مخصوص کیک یزدی ریخته و به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا پخته شود برای فهمیدن اینکه کیک پخته شده یا خیر با یک چوب کبریت درون کیک فرو کرده و اگر کیک به چوب کبریت نچسبد یعنی کیک پخته شده و تراشه های شکلات را گرم کرده و روی کیک میریزیم.