آموزش درست کردن کیک شکلات

مواد لازم :

  • ۵۵۰ گرم مواد آماده کیک پزی
  • ۱۸۰ گرم شکلات
  • یک فنجان خامه ترش
  • یک فنجان روغن نباتی
  • چهار عدد تخم مرغ
  • نصف فنجان آب گرم
  • دو فنجان تراشه‌های شکلات

طرز تهیه :

ابتدا فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم می‌کنیم.

مخلوط کیک ، شکلات ، خامه ترش ، روغن ، تخم مرغ و آب را مخلوط کرده و درون کاپ کیک یا ظرف مخصوص کیک یزدی ریخته و به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا پخته شود برای فهمیدن اینکه کیک پخته شده یا خیر با یک چوب کبریت درون کیک فرو کرده و اگر کیک به چوب کبریت نچسبد یعنی کیک پخته شده و تراشه های شکلات را گرم کرده و روی کیک می‌ریزیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *