طرز تهیه بیسکویت کدو تنبل

مواد لازم :
- یک فنجان ترد کننده
- یک فنجان شکر سفید
- نصف فنجان شکر قهوهای
- سه چهارم فنجان پوره کدو تنبل
- یک تخم مرغ بزرگ
- دو قاشق چای خوری عصاره وانیل
- سه و سه چهارم فنجان آرد همه منظوره
- یک و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر
- یک و نیم قاشق چای خوری دارچین
- یک قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی
- نصف فنجان شکر سفید
- یک قاشق چای خوری دارچین
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل شیرین
طرز تهیه :
یک فنجان ترد کننده را به همراه یک فنجان شکر سفید و شکر قهوهای مخلوط کرده و هم میزنیم سپس در پوره کدو تنبل هم میزنیم و به تخم مرغ هم زده شده و وانیل اضافه میکنیم.
بکینگ پودر ، یک قاشق چای خوری دارچین ، نمک ، جوز هندی را نیز در یک کاسه با هم به هم میزنیم. به تدریج آرد را به مخلوط کدو تنبل اضافه میکنیم تا خمیر بدست آید و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا خنک شود.
فر را بر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) قرار میدهیم.
فنجان شکر سفید ، یک دارچین قاشق چای خوری و فلفل شیرین با هم در یک کاسه کوچک به هم بزنید.
سپس خمیر را به گلولههای ۳ سانتی تبدیل کرده و با ته لیوان صاف کرده و درون سینی فر قرار میدهیم .
۱۲ تا ۱۳ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا شیرینیها پخته شوند.