طرز تهیه دسر ترافل شکلات

مواد لازم برای ۶ نفر
- ۲۵۰ گرم شکلات تیره، تقسیم شده به تکههای کوچک
- ۲۵۰ گرم کاسترد آماده
- ۴۰۰ میلیلیتر خامۀ غلیظ
- ۲ قاشق سوپخوری پودر کاکائو، الک شده
- خامه برای تزئین
طرز تهیه
قدم اول: در یک ماهیتابه آب ریخته و بگذارید در حرارت بالا به نقطۀ جوش برسد. سپس شعلۀ آن را کم کرده و شکلاتها را درون یک کاسه بروی آن قرار دهید. وقتی شکلات آب شد، بگذارید کمی خنک شود. در ادامه خامه و کاسترد را درون کاسه ریخته و مواد را با هم ترکیب کنید.
قدم دوم: ترکیب خود را درون قالبهای ۱۵۰ میلیلیتری دسر بریزید و بگذارید حداقل برای ۶ ساعت خنک شود.
قدم سوم: وقتی برای سروکردن آماده بودید، در بشقابهای سرو این دسر را از قالب خود خارج کنید. بروی آن پودر کاکائو بریزید و با تزئین خامه آن را سرو کنید.