طرز تهیه طرز تهیه دسر خرما ی خانگی

مواد لازم برای تهیه دسر خرما :
بسکوئیت نرم شده : ۲ و ۳/ ۱ لیوان
شیر عسل : ۴/ ۳ لیوان
خرما بدون هسته : ۱ و ۲/ ۱ لیوان
مغز گردو نرم شده : ۲/ ۱ لیوان
کره : ۲۰۰ گرم
شکلات مایع : مقداری برای تزئین
طرز تهیه دسر خرما ی خانگی :
۱ – خرما+شیرعسل+کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید.
۲ – مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود.
۳ – مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.
۴ – بسکوئیت نرم شده+مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.
۵ – مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.
۶ – ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید.
۷ – روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
۸ – ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.
نکته: روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.