طرز تهیه پودینگ موز، نارگیل و تخم شربتی

این دسر، حاوی مقدار قابل توجهی کلسیم، فیبر و اسیدهای چرب امگا ۳ است
مواد لازم:
- ۲ فنجان شیر
- ۴ قاشق غذاخوری تخم شربتی
- ۱ موز له شدهی متوسط
- نصف فنجان نارگیل خرد شده بدون شکر
- ۱ قاشق چای خوری عصارهی وانیل
- ۱ قاشق غذاخوری شربت آگاوه
- مقداری دارچین
- مقداری توت، برای تزئین
- برگ نعناع، برای تزئین
دستورالعمل:
۱. شیر و تخم شربتیها را در یک ماهیتابه بر روی حرارت متوسط قرار دهید و با یک همزن آنرا بهم بزنید تا به آرامی بجوش بیاید.
۲. هنگامی که مخلوطتان کمی خودش را گرفت، بقیهی مواد بجز تزئینهایتان را به آن اضافه کنید. مخلوط را به آرامی هم بزنید و اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقهی دیگر بجوشد.
۳. مخلوط را در ۴ ظرف کوچک تقسیم کنید و آنها را حداقل به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
۴. حالا دسرهایتان را با توتها و برگهای نعناع تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی:
بدون در نظر گرفتن توت و نعناع: ۱۸۵ کالری، ۹.۷ گرم چربی (۶.۴ گرم چربی اشباع)، ۶.۸ گرم پروتئین، ۲۲.۶ گرم کربوهیدرات، ۵.۲ گرم فیبر، ۶۸ میلیگرم سدیم.