طرز تهیه چند غذای خوشمزه و سالم با فلفل دلمه ای

فلفل

 

انوع غذا با فلفل دلمه میتوانید طعم و رنگ دلپذیری به سفره های شما بدهد ، فلفل دلمه علاوه بر این که برای حفظ سلامت و تقویت سیستم ایمنی مفید است عطر و طعم بسیار دلپذیری به غذاها می دهد.

فلفل دلمه یکی از معجزات آشپزی است ، افزودن فلفل دلمه به هر غذایی باعث خوشمزه تر شدن آن می شود.

 

فلفل دلمه شکم پر

مواد لازم فلفل دلمه شکم پر

پیاز بزرگ ۱ عدد

برنج خام نصف پیمانه

گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم

فلفل دلمه ای سبز ۶ عدد

گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم

پنیر چدار خرد شده ۱ پیمانه

روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر

گوجه فرنگی ها را خرد کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش تغییر کند.

نمک و فلفل له گوشت اضافه کنید سپس برنج را بشویید و به همراه نصف لیوان آب و گوجه فرنگی خرد شده به مواد اضافه کنید.

 

در تابه را بگذارید و اجازه دهید برنج به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.

در قابلمه ای دیگر که تمام فلفل دلمه ها جا شوند آب بریزید و درش را بگذارید و روی حرارت بگذارید به جوش آید.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

در تابه را بردارید و برنج را تست کنید ، اگر پخته بود از روی حرارت برداشته و پنیر چدار را با مواد مخلوط کنید.

 

به قابلمه آب در حال جوش کمی نمک اضافه کنید.

سر فلفل دلمه ها را جدا کنید و دانه هایش را بیرون بیاوریدو به مدت ۵ دقیقه داخل آب در حال جوش قرار دهید و سپس آبکش کنید.

فلفل دلمه ها که از داغی افتاد داخل سینی فر بچینید و با مواد مخلوط داخلش را پر کنید.

 

رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا غلیظ تر و خوش رنگ تر شود سپس روی فلفل دلمه ها بریزید.

در صورت تمایل میتوانید کمی پنیر پیتزا رویشان بریزید و روی مواد را با فویل بپوشانید و به مدت نیم ساعت در فر بگذارید بپزد.

 

نیمرو قالبی با فلفل دلمه

مواد لازم نیمرو قالبی با فلفل دلمه

فلفل دلمه ای ۱ عدد

تخم مرغ ۳ عدد

گوجه فرنگی ۱ عدد

کره یا روغن به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه نیمرو قالبی با فلفل دلمه

گوجه و فلفل دلمه را حلقه ای برش بزنید.

کف تابه را چرب کنید.

حلقه های فلفل دلمه را داخل تابه قرار دهید و ۱ دقیقه صبر کنید روی حرارت نرم شوند سپس حلقه های فلفل دلمه را برگردانید.

 

داخل هر فلفل دلمه یک حلقه گوجه فرنگی قرار دهید و صبر کنید تا گوجه گرم شود سپس داخل هر فلفل دلمه یک عدد تخم مرغ بشکنید و رویش نمک و فلفل بپاشید و صبر کنید تخم مرغ خودش را بگیرید.

اگر میخواهید سطح تخم مرغ کاملا بسته شود بهتر است در تابه را بگذارید.

 

ساندویچ مرغ باربیکیو و فلفل دلمه

مواد لازم ساندویچ مرغ باربیکیو و فلفل دلمه

سینه مرغ ۳۰۰ گرم

هویج ۱ عدد

فلفل دلمه ۱ عدد

پیاز ۱ عدد متوسط

 

طرز تهیه ساندویچ مرغ باربیکیو و فلفل دلمه

مرغ را جداگانه با نمک و ادویه دلخواه بپزید و خلالی برش بزنید.

هویج و فلفل دلمه را خلالی خرد کن کنید.

پیاز را خلالی خرد کرده با کمی روغن تفت دهید وقتی سبک شد ، هویج را اضافه کرده تفت دهید تا نرم شود سپس فلفل دلمه را اضافه کرده تفت دهید تا نرم شود ، نمک بزنید و شعله را خاموش کنید.

صبر کنید مواد کمی از داغی بیوفتد سپس داخل نان ساندویچی بچینید و سس باربیکیو اضافه نموده میل نمایید.

 

سوپ فلفل دلمه

مواد لازم سوپ فلفل دلمه

گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم

روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

نمک به میزان دلخواه

فلفل سیاه به میزان دلخواه

پیاز خرد شده ۱ عدد

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده سه چهارم فنجان

فلفل دلمه ای سبز خرد شده سه چهارم فنجان

گوجه خرد شده ۴۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۱ فنجان

آب گوشت ۲ فنجان

جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری

برگ ریحان خشک شده نصف قاشق چای خوری

پونه کوهی خشک شده یک چهارم قاشق چای خوری

برنج ۱ فنجان

پنیر چدار یا موزارلا برای تزیین

سیر خرد شده ۲ حبه

طرز تهیه سوپ فلفل دلمه

قابلمه را روی حرات متوسط بگذارید و ۲ قاشق روغن به آن اضافه کنید و صبر کنید داغ شود.

پیاز خرد شده را اضافه کرده تفت دهید تا سبک شود سپس گوشت چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود.

فلفل دلمه ، سیر ، گوجه فرگی را اضافه کرده تفت دهید.

 

رب گوجه فرنگی ، آب گوشت یا آب ساده ، جعفری خرد شده ، ریحان و پونه خشک را به سوپ اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا به جوش بیاید.

در قابلمه ای دیگر برنج را با ۲ لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد و برنج نرم شود یپی برنج را به سوپ اضافه کرده مخلوط نمایید.

وقتی سوپ به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجاره دهید نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشد و جا بیوفتد.

 

دلمه فلفل دلمه ای

مواد لازم دلمه فلفل دلمه ای

پیاز یک عدد

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

لپه ۸۰ گرم

برنج نصف پیمانه

سبزی دلمه ۲۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری

روغن به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

زردچوبه به مقدار لازم

فلفل‌دلمه چهار عدد

 

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

لپه را از قبل خیس کنید و سپس با کمی آب و نمک بجوشانید تا نیم پز شود و آبکش کنید.

برنج را از چند ساعت قبل در آب نمک خیس کنید و سپس با کمی آب و نمک بجوشانید تا نیم پز شود و آبکش کنید.

سبزیها را خرد کنید و کمی سبزی خشک به آنها اضافه کنید.

بهتر است برای دلمه از فلفل دلمه های رنگی استفاده کنید.

 

سر فلفل ها را ببرید و تخم داخلشان را خالی کنید.

پیاز را تفت دهید تا کمی نرم شود و گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد سپس لپه ، برنج ، سبزی و رب را به مواد اضافه کنید و مخلوط نمایید.

نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه های دلخواه را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا مواد ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزند.

 

مواد را کنار بگذارید تا سرد شود و سپس داخل فلفل دلمه ها را پر کنید و سر فلفل دلمه را رویش بگذارید.

کف قابلمه را چرب کنید و فلفل دلمه ها را داخلش بچینید.

مقداری آب درون قابلمه بریزید و در قابلمه را گذاشته به مد ۴۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا آبش کاملا تبخیر شود.

در صورت تمایل میتوانید به جای آب کمی سس رقیق کف قابلمه و روی دلمه ها بریزید.

 

املت فلفل دلمه

مواد لازم املت فلفل دلمه

فلفل دلمه ۲ عدد

تخم مرغ ۳ عدد

نمک و فلفل به مقدار کافی

روغن مایع به مقدار کافی

سیب زمینی ۱ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه املت فلفل دلمه

سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

کمی روغن مایع داخل تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود .

سیب زمینی را در روغن سرخ کنید تا نرم و طلایی شود سپس نمک و فلفل بزنید و کناری بگذارید.

فلفل دلمه ها را به صورت نگینی خرد کنید و داخل همان تابه در روغن داغ تفت دهید تا سبک شود.

گوجه ها را پوست کنید و نگینی خرد کنید و به تابه اضافه کنید و نک و فلفل بزنید و در تابه را بگذارید و با شعله ملایم بپزید تا آب گوجه ها کشیده شود.

تخم مرغ ها را در ظرفی دیگر بشکنید و هم بزنید یکدست شود و همراه سیب زمینی به تابه اضافه نموده مخلوط کنید و صبر کنید تخم مرغ ببندد.

 

پلو با فلفل دلمه ای

مواد لازم پلو با فلفل دلمه ای

برنج ۲ پیمانه

فلفل دلمه ای ۲ عدد

فیله مرغ ۲ عدد

پیاز ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

زردچوبه و روغن به مقدار کافی

 

طرز تهیه پلو با فلفل دلمه ای

برنج را از ۳ ساعت قبل در آب ولرم و نمک بخیسانید.

پیازها را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.

فیله مرغ را نگینی خرد کنید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شود.

فلفل دلمه را درشت خرد کنید و تفت دهید تا نرم شود.

 

رب گوجه فرنگی را به همراه ادوبه اضافه نموده مخلوط کنید و وقتی خامی رب گرفته شد شعله را خاموش کنید.

قابلمه آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و برنج را به همراه ۱ قاشق چیاخوری نمک و روغن مایع اضافه کنیدو ۷ – ۱۰ دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کنید.

 

برای دم کردن برنج ، کف قابلمه را کمی روغن برزید و ورق های سیب زمینی را کف قابلمه بچینید و برنج و مخلوط فلفل دلمه را به صورت لایه ای داخل قابلمه بریزید و در انتها کمی زعفران دم کرده روی برنج بدهید.

در قابلمه را ببنید و اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشد.

 

خوراک گوشت و فلفل دلمه

مواد لازم خوراک گوشت و فلفل دلمه

راسته گوساله ۴۵۰ تا ۶۵۰ گرم

روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

پیاز ۱ عدد

پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری

فلفل سیاه یک چهارم قاشق مربا خوری

ادویه کاجون یا نمک طعم دار شده ۱ قاشق مربا خوری

فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد ( نوارهای نازک بریده شده )

فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد ( نوارهای نازک بریده شده )

آب گوشت یک دوم پیمانه

گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم

سس سویا ۲ قاشق غذا خوری

برنج پخته شده برای سرو

طرز تهیه خوراک گوشت و فلفل دلمه

راسته گوساله را نواری خرد کنید و ب ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود سپس پیاز خرد شده ، پودر سیر ، فلفل سیاه و ادویه کاجون را اضافه کرده و هم بزنید.

بعد از نرم شدن پیازها ، فلفل دلمه نواری خرد شده را به همراه نصف پیمانه آب گوشت اضافه کرده و در ظرف را بگذارید بین ۵ – ۲۰ دقیقه دیگر بپزد و گوشت نرم شود.

۴۰۰ گرم گوجه فرنگی و ۲ قاشق غذاخوری سویا سس را اضافه کرده و ۲ – ۳ دقیقه دیگر بپزید.

خورک گوشت و فلفل دلمه را به همراه برنج سرو نمایید.

 

ترشی فلفل دلمه

مواد لازم ترشی فلفل دلمه

برگ بو ۳ عدد

ادویه ترشی ۳ قاشق مربا خوری

سرکه ۲ پیمانه

فلفل سبز تند ۱۰ عدد

سیر ۵ حبه

گل کلم ۱ عدد ( کوچک )

خیار ۲ عدد

فلفل دلمه ای ۳ عدد ( رنگی )

نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه ترشی فلفل دلمه

گل کلم را بشویید و خرد کنید و روی پارچه پهن کنید تا یک شب بماند و آبش گرفته شد.

فلفل دلمه و خیارها را هم خرد کنید.

سبزیجات خرد شده را به مدت ۵ دقیقه در آب بجوشانید سپس آبکش کنید و کناری بگذارید خنک شوند سپس داخل شیشه بریزید و برگ بو ، نمک ، فلفل سبزر تند را به مواد اضافه کرده و رویشان را با سرکه پر کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *