لقمۀ فیلوی پنیر، سیب‌زمینی و سبزیجات

مواد لازم برای ۸ لقمه

  • ۲ قاشق سوپ‌خوری خامۀ غلیظ
  • یک عدد تخم‌مرغ
  • ۱۵۰ گرم پنیر
  • ۴۰۰ گرم سیب‌زمینی تنوری یا آب‌پز، تا حدی له شده
  • یک حبه سیر، ریز شده
  • دو قاشق سوپ‌خوری شوید، ریز شده
  • یک لیوان جعفری، ریز شده
  • ۱۲ ورقه خمیر فیلوی تازه
  • ۸۰ گرم کرۀ بدون نمک
  • یک قاشق چای‌خوری پاپریکا
  • سالاد سبزیجات، برای سرو کردن

 دستورالعمل

قدم اول: فر را روی حرارت ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد قرار دهید و روی سینی فر ورقۀ آشپزی بکشید.

قدم دوم: خامۀ غلیظ و تخم‌مرغ را در یک کاسه با هم ترکیب کرده و هم بزنید.

قدم سوم: پنیر را خرد کرده یا رنده کنید، سپس آنرا کاملا با سیب‌زمینی، سیر و سبزیجات ترکیب کنید. ادویه بزنید و سپس ترکیب تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید.

قدم چهارم: یکی از ورقه‌های فیلو را به کره آغشته کنید. سپس یک ورقه دیگر روی آن بگذارید و دوباره به کره آغشته کنید، سپس یک ورقۀ فیلوی دیگر روی آن قرار دهید. (در زمانی که کار می کنید ورقه‌های فیلوی باقیمانده را با یک حوله خیس بپوشانید.) این لایه‌ها را طولی نصف کنید. دو قاشق سوپ‌خوری کاملا پر از ترکیب سیب‌زمینی را در امتداد لبۀ کوتاه‌تر بریزید. گوشه‌های آن را تو بزنید و سپس آنها را به شکل مخروطی در آورید. اینکار را با ورقه‌ها و ترکیب باقیمانده تکرار کنید تا ۸ لقمه درست شود.

قدم پنجم: این لقمه‌ها را روی سینی قرار دهید، توجه کنید که قسمت باز آنها در پائین قرار گیرد. آنها را به کره باقیمانده آغشته کنید و روی آنها پاپریکا بپاشید. لقمه‌ها را بین ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا زمانی که طلایی شده و درون آنها گرم شود. بگذارید برای ۵ دقیقه سرد شود و سپس آنها را همراه با سالاد سبزیجات سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید