مادران شیرده حتما بخوانید

در دوران شیردهی، مادر باید از خوردن هر نوع ماده غذایی نفاخ و مضر برای نوزاد بپرهیزد.

خوردنی های مفید و مضر برای مادران شیرده :

در دوران شیردهی، مادر باید از خوردن هر نوع ماده غذایی نفاخ و مضر برای نوزاد بپرهیزد. نوزاد تمامی مواد مغذی مورد نیاز را از شیرمادر به دست می آورد، بنابراین در صورت مصرف مواد غذایی نفاخ نوزاد دچار نفخ و مشکلات گوارشی می شود اما سبزیجاتی که باید از مصرف آن پرهیز کرد.

ترب قرمز , مادران شیرده

ترب قرمز:  یکی از نفاخ ترین مواد غذایی که باید از مصرف آن پرهیز کرد، ترب قرمز است.

کلم برگ, مادران شیرده

کلم برگ: اگرچه تولید شیر را افزایش می دهد اما گاز زیادی تولید می کند. بنابراین توصیه می شود، تا ۴ ساعت قبل از شیر دادن مصرف نشود.

گل کلم

گل کلم: این گیاه ناراحتی شدید معده در نوزاد ایجاد می کند.

لوبیا

لوبیا: هر نوع آن چه تازه چه خشک، تولید کننده گاز معده است.

سیب زمینی

سیب زمینی: اگرچه گاز معده کمی ایجاد می کند، اما بهتر است در دوران شیردهی کمتر مصرف شود. البته خوردن سیب زمینی با پوست میزان تولید گاز را کاهش می دهد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *