روش های تغذیه ای مفید برای رفع ویار بارداری
درا ین بخش برخی ترفندهای غذایی مفید برای مادران ارائه داده ایم که با بکارگیری آن ها می توانند در رشد جنین خود نقش مهمی داشته باشند ویار بارداری غالبا مشکل اکثر خانم های باردار به شمار می رود که در ادامه روش های درمانی مفید برای رفع ویار را نیز برایتان شرح خواهیم داد .
مواد غذایی پروتئیندار همچون تخممرغ و لبنیات، گوشت روزانه ۱۸۰ گرم که معادل ۱.۵ سیخ کباب معمولی است در جهت رشد ساختار و اسکلت جنین بسیار مؤثر است و توصیه میشود روزانه ۴ سهم لبنیات که شامل یک لیوان شیر، ۲ لیون دوغ، ۴۰ تا ۶۰ گرم پنیر، یک لیوان ماست و ۳ لیوان کشک پاستوریزه (۱۰ کشک جامد ریز) مصرف شود.
یک زن باردار میتواند ۴ سهم لبنیات را به صورت متنوع مصرف نماید یعنی در وعده صبح، پنیر به همراه شیر مصرف نماید و زمان عصر یا شب، دوغ، ماست و کشک را مصرف کنند و کسانی که همه این مواد را در دسترس ندارند میتوانند مثلاً ۴ سهم لبنیات را به طور کامل از شیر تغذیه نمایند.
متخصص تغذیه در خصوص تغذیه زنان بارداری که از مشکل ویار رنج میبرند، گفت: ویارها مختلف است و هر زن باردار به چیزی حساسیت دارد مثلاً حتی عدهای به افراد خانواده خود یا محیط کار آلرژی پیدا میکند اما غذاهایی که حالت تهوع میآورد باید بنا بر تجربه شخصی کنار گذاشته شوند.
در پاسخ به این سؤال که آیا زنان باردار و زنانی که از مشکل ویار رنج میبرند، با حذف یک ماده غذایی به مشکل برنمیخورند،باید گفت: این زنان حتماً باید از غذاهای جایگزین استفاده کنند.
تغذیه ماه نهم بارداری هیچ تفاوتی به تغذیه ماههای ابتدایی ندارد و فقط باید نیاز بدن، بسته به شرایط تأمین شود.