مهمترین بخش درست کردن جوجه کباب و این غذا را می تواند بسیار لذیذ کند، مواد چاشنی یا همان سس جوجه کباب است. نحوه درست کردن این سس بسیار بستگی به ذائقه افراد دارد و سلیقه ای می باشد. اما در اینجا یک سس معمولی را پیشنهاد می دهیم و در پایان پیشنهاداتی جهت لذیذ تر شدن آن به صورت اختیاری ارائه می دهیم.
مواد لازم:
۱ـ پیاز
۲ـ آبلیمو
۳ـ روغن زیتون بی بو
۴ـ نمک
۵ـ زعفران
برای تهیه سس پیاز خرد شده به مقدار لازم را با آب لیمو و نمک مخلوط می کنیم. مقدار پیاز خرد شده بستگی به مقدار مرغ شما دارد. بعد از آن روغن زیتون را به مقدار ۱ تا ۲ قاشق به آن اضافه می کنیم. البته می توان به جای روغن زیتون، از روغن مایع استفاده کرد. سپس ۲ قاشق زعفران دم کرده به آن اضافه می کنیم.
دو پیشنهاد که به صورت سلیقه ای می توانید از آن ها استفاده کنید، به صورت زیر هستند:
۱ـ می توانید به همان مقادیر مواد، ۳ یا ۴ حبه سیر اضافه نمایید.
۲ـ می توانید مقدار یک یا دو قاشق سس مایونز و یا ماست به مواد اضافه کنید.