قهوه یکی از پر طرفدار ترین نوشیدنی های جهان است که از زمان صفویه در زمره نوشیدنی های ایرانیان نیز قرار گرفته است. اما روش دم کردن قهوه بستگی به نوع قهوه دارد. اما در اینجا به آموزش مرسوم ترین قهوه یعنی قهوه ترک می پردازیم.
برای دم کردن این نوع قهوه به یک ظرف کوچک قهوه جوش، قاشق چای خوری و یک اجاق گاز نیاز دارید. و مواد لازم برای تهیه قهوه عبارتند از: قهوه، شکر و آب. از قاشق چای خوری باید برای اندازه گیری قهوه و شکر استفاده کنید. ابتدا میزان مورد نیاز آب را داخل قهوه جوش می ریزیم. سپس به ازای هر فنجان قهوه که می خواهیم درست کنیم دو قاشق قهوه اضافه می کنیم و شکر را به میزان دلخواه اضافه می کنیم. نکته مهم این است که قهوه باید آرام آرام آماده شود بنابراین باید شعله آن را کم کنیم و حداقل ۵ دقیقه آن را روز گاز بگذاریم. اما نباید بگذاریم قهوه بجوشد زیرا مزه آن تغییر می کند. در هنگامی که قهوه روی گاز است باید آن را تا زمانی که شکر حل شود هم بزنیم و سپس هم زدن را متوقف کنیم. موقع آماده شدن قهوه ترک، لایه نازکی از کف روی آن قرار دارد و بعد از اینکه از روی گاز برداشته می شود کف از بین می رود و بدین ترتیب قهوه ای با طعم خوب خواهید داشت.