ابتدا ماهی را به خوبی تمیز می کنیم. سپس آن را در مخلوط آرد و زردچوبه و نمک و ادویه های مخصوص ماهی می غلطانیم سپس آن را در روغن سرخ می کنیم. در یک ماهیتابه جداگانه مخلوط سیر و جعفری و گشنیز را تفت می دهیم و سپس آب نارنج یا آب لیمو را به آن اضافه می کنیم. سپس ماهی سطخ شده را به آن اضافه می کنیم و یک ربع با شعله کم می گذاریم بماند. سپس ماهی آماده خوردن می باشد.
برچسبها: چگونه ماهی را بپزیمروش پختن ماهیروش تهیه ماهیسرخ کردن ماهیماهینحوه طبخ ماهی
مطالب مرتبط
کامل ترین آموزش طرز تهیه ماست در خانه
توسط boshra · Published آذر ۲۱, ۱۴۰۲ · Last modified آبان ۷, ۱۴۰۲
طرز تهیه ترافل رنگی در خانه
توسط boshra · Published آذر ۲۴, ۱۳۹۹ · Last modified آبان ۲۸, ۱۳۹۹
طرز تهیه لبو به روش بازاری یا همان دکه های کنار خیابان
توسط boshra · Published بهمن ۲۶, ۱۴۰۲ · Last modified دی ۲۶, ۱۴۰۲







