ابتدا ماهی را به خوبی تمیز می کنیم. سپس آن را در مخلوط آرد و زردچوبه و نمک و ادویه های مخصوص ماهی می غلطانیم سپس آن را در روغن سرخ می کنیم. در یک ماهیتابه جداگانه مخلوط سیر و جعفری و گشنیز را تفت می دهیم و سپس آب نارنج یا آب لیمو را به آن اضافه می کنیم. سپس ماهی سطخ شده را به آن اضافه می کنیم و یک ربع با شعله کم می گذاریم بماند. سپس ماهی آماده خوردن می باشد.
برچسبها: آموزش طبخ ماهیچگونه ماهی را سرخ کنیمدستور تهیه ماهیروش پختن ماهیروش تهیه ماهیشیوه طبخ ماهیماهینحوه طبخ ماهی
مطالب مرتبط
آشنایی با هفت ادویه و نقش آنها در بهبود طعم غذاها
توسط boshra · Published آذر ۳۰, ۱۴۰۲ · Last modified آبان ۲۲, ۱۴۰۲
دستور تهیه مربای فندق؛ مربای آجیلی خوشمزه و مقوی
توسط boshra · Published اسفند ۲۶, ۱۴۰۱ · Last modified بهمن ۲۵, ۱۴۰۱
۷ دستور تهیه سالاد تابستانی سبک برای روزهای گرم تابستان
توسط boshra · Published شهریور ۲۴, ۱۴۰۲ · Last modified مرداد ۱۸, ۱۴۰۲