کتاب حیات در بحران
اکثر ما زمانیکه با شرایط نامتعادل و بحران رو برو میشویم آرامش خود را از دست میدهیم.ناراحت شده و دچار نگرانی میشویم.تداوم این رویه میتواند شرایط ناسالمی رابرای ما ایجادکند.در ابتدا لازم است همیشه روحیه و امیدواریمان را حفظ کنیم.وضعیت بوجود امده را قبول کنیم و بپذیریم.همیشه مراقبت از خودمان و عزیزانمان را در اولیت قرار دهیم. امیدوار باشیم شرایط رو به بهبودی ،محبت،عسق،صبورى و همکاری دوران بحرانى را پشت سر بگذاریم.
بیشترین بخش استرس و نگرانی در شرایط بحرانى امیدوار بمانینم.و تحت تاثیرمشکلات سخت قرار نگریم آگاهی و اطلاعات کافی درمورد مخاطرات شرایط بهرانی است تا متوجه باشیم در شرایط بهرانی چه اقداماتی لازم است که انجام دهیم.
بحران میتواند باعث این شودکه جامعه به صورتی که مابه آن عادت داریم کار نکند.تغییر آب هوا ممکن است باعث شودکه سیل و اتش سوزی در جنگل ها عادی تر شود.رویدادهای جهان ممکن است باعث کمبود برخی انواع
خواربارشود.اختلالات درسیستم های آی تی ممکن است بر تامین نیروتاثیر گذار شود. پس از زمانی کوتاه ممکن است زندگی روزمره مشکل شود:
-غذا و کالاهای دیگرممکن است در مغازه ها تمام شود
– پختن و نگهدارى غذا دشوار میشود
-در شیرها و توالت آب موجود نیست
-کارت های اعتباری کار نمیکند
– ترافیک جمعی و دیگرانواع ترابری متوقف شود
– دسترسى به مواد دارویى و وسایل پزشکى دشوار است
– گرما از بین میرود
– سوخت گیرى امکان ندارد
*راهنمایى برای آمادگى خانوار*
شرایط ونیازهابراى نمونه اگرشمادرمناطق شهرى و درخانه ویلایی یا آپارتمان زندگى بکنیدمتفاوت خواهد بود.دراینجاراهنمایی هایى عمومى درمورد آمادگى خانوار دریافت میکنید.
از آنچه که متناسب با وضعیت شما است استفاده بکنید.ترجیجا با دیگران گروه تشکیل بدهید و از همدیگر قرض کنید
*غذا*
داشتن غذاى اضافى درخانه که انرژى کافى داشته باشدحایزاهمیت است.ازغذاهاى قابل نگدارى که میتوان آنهارابه سرعت پخت،ونیازمندآب کم یا قابل خوردن بدون پخت پزهستند استفاده کنید.
– سیب زمینى و کلم،هویج،تخم مرغ
– نان با قابلیت نگهدارى زیادبرای نمونه ترتیلا،نان خشک،بیسکویت،سخارى
* پنیر نرم و دیگرموادساندویچى در تیوب
*نوشیدنى جو دو سر ،نوشیدنى سویا،شیرخشک
*روغن غذا پذى ، پنیرسفت
* پاستاى فورى،برنج دانه های گیاهی، پودر پوره سیب زمینى
*عدس پخته لوبیا،سبزیجات،هوموس درقوطى
* گوجه فرنگى له شده به عنوان مثال براى تهیه ی اسپاگتى
*کنسرو ، سارادین ، راویولى ، انواع سوپ
*کرم میوه،مربا،مارمالاد
*قهوه ،شکلات،عسل،اواع بادام، گردو،کره بادام،دانه هاى خوراکی
* پیشنهاد می شود که حتما علاقمندان به ماشین هاى کمپر این کتاب رو بخوانند*
فهرست
١.الودگی هوا
٢.کیف اضطرارى
٣.تامین آب
– منابع آب
۴.تصفیه آب
۵.تصفیه کنندگان آب دست ساز
۶. پیداکردن آب در طبیعت
٧.تقطیر به روش خورشید
٨. پیدا کردن آب در شرایط مختلف
٩.روش ذخیره آب
١٠.روش ذخیره موادغذایی
۱۱٫ پخت پز
۱۲٫مصرف گیاه در طبیعت
۱۳٫تهیه ی سر پناه
۱۴٫روش بر پایی چادور
۱۵٫سر پناه براى بقادر طبیعت
۱۶٫ پناهگاه برفی
۱۷٫ پناهگاه صحرایی و ساحلی
۱۸٫آتش
۱۹٫روشن کردن آتش بدون چوب
۲۰٫آتش درباد و باران و برف
۲۱٫جهت یابی
۲۲٫جهت یابی خورشید
۲۳٫جهت یابی باسایه چوب شاخص
۲۴٫جهت یابی با درختان
۲۵٫ساخت قطب نمای ساده درطبیعت
۲۶٫ گم شدن درطبیعت
۲۷٫ چراق قوه
۲۸٫مخاطرات طبیعی
۲۹٫بهمن
۳۰٫آتش سوزى در طبیعت
۳۱٫سیل
۳۲٫زمین لرزه
۳۳٫سرمای شدید
۳۴٫توفان شن و سونامی
۳۵٫آتشفشان
۳۶٫توفان و رعد برق
۳۷٫خکسالى
۳۸٫مخاطرات انسان ساخت
۳۹٫ازدحام
۴۰٫تهدیدات بیولوژیک
۴۱٫مخاطرات نیروکاه هسته ای
۴۲٫آلودکی هوا و ریزگردها
۴۳٫انفجارات هسته ای
۴۴٫تهدیدات شمیایی
۴۵٫مخاطرات ناشی از مواد خطرناک
۴۶٫انفجارات تروریستی
۴۷٫کمک های اولیه
۴۸٫حساسیت ها
۴۹٫حمله آسمی
۵۰٫خونریزی
۵۱٫شکستکی
۵۲٫سوختکی
۵۳٫فوریت های دیابتی
۵۴٫حمله قلبی
۵۵٫آسیب های سر
۵۶٫سرما زدکی
۵۷٫مسمومیت
۵۸٫حمله صرعی
۵۹٫شوک
۶۰٫مننژیت
۶۱٫سکته مغزی
۶۲٫ گزیدگی
۶۳٫ گرما زدگی
۶۴٫کشاوزی به روش ساده
۶۵٫کاشت گندم
۶۶٫کاشت نخود
۶۷٫کاشت لوبیا
۶۸٫کاشت ذرت
۶۹٫کاشت گوجه
۷۰٫کاشت سیب زمینی
۷۱٫کاشت پیاز
۷۲٫کاشت نعنا
۷۳٫رشد جوانه های خوراکى درخانه
۷۴٫اموزش نگه دارى بذر
۷۵٫کاشت درخت سیب