دستور تهیه سالاد والدورف

 سالاد والدورف

مواد لازم :

  • نصف فنجان سس مایونز
  • یک قاشق غذا خوری شکر سفید
  • یک قاشق چای خوری آب لیمو
  • یک هشتم قاشق چای خوری نمک
  • سه عدد سیب پوست کنده و خرد شده
  • یک فنجان کرفس نازک
  • نصف فنجان گردو خرد
  • نصف فنجان کشمش

طرز تهیه :

سس مایونز ، شکر ، آب لیمو ، و نمک را درون یک کاسه متوسط ریخته و به هم می‌زنیم تا کاملا یک دست شود.

سیب ، کرفس ، گردو و کشمش را نیز در یک کاسه ریخته و در زمان استفاده سس را اضافه می‌ کنیم. سالاد را در یخچال قرار می‌دهیم تا خنک شود سپس آنرا سرو میکنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *