طرز تهیه سالاد آووکادو و کوینولا

مواد لازم :

  • یک سوم فنجان کوینولا قرمز
  • دو سوم فنجان آب
  • یک فنجان گوجه فرنگی گیلاسی ، نصف شده از وسط
  • نصف فنجان خیار خرد شده
  • یک چهارم فنجان پیاز قرمز خرد شده
  • دو قاشق غذا خوری آب لیمو
  • نصف قاشق چای خوری زیره
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • دو فنجان برگ اسفناج
  • یک آووکادو ، پوست کنده شده و قطعه قطعه شده

طرز تهیه :

کوینولا را درون یک قابلمه آب جوش با حرارت بالا می‌پزیم و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا پخته شود و سپس درون یخچال قرار می‌دهیم.

گوجه فرنگی ، خیار ، پیاز را درون کاسه ریخته و کوینولا سرد را اضافه می‌دهیم سپس آب لیمو ، زیره سبز ، نمک و فلفل را مخلوط کرده و به هم می‌زنیم.

پس از آن برگ‌های اسفناج را اضافه کرده و با برش‌های آووکادو تزئین می‌کنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *