طرز تهیه سالاد مرغ آسیایی
مواد لازم :
- دو قاشق غذا خوری شکر قهوهای
- دو قاشق چای خوری سس سویا
- یک قاشق غذا خوری روغن کنجد
- یک چهارم فنجان روغن نباتی
- سه قاشق غذاخوری سرکه برنج
- ۲۴۰ گرم رشته فرنگی برنج
- یک عدد کاهو ، شسته شده ، خشک شده و خرد شده
- چهار عدد سینه مرغ بدون استخوان پخته شده و خرد شده
- سه عدد پیازچه، خرد شده
- یک قاشق غذا خوری دانه کنجد
طرز تهیه :
ابتدا سس سالاد را به این شیوه آماده میکنیم: شکر قهوهای ، سس سویا ، روغن کنجد ، روغن سالاد و سرکه برنج را دریک کاسه میریزیم و به هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند.
درون ماهیتابه چند قاشق غذا خوری روغن ریخته و روی حرارت بالا قرار میدهیم و رشته فرنگی را اضافه کرده و به هم میزنیم اجازه میدهیم تا رشتهها کمی پف کنند و سپس روی دستمال کاغذی تخلیه میکنیم تا روغنش گرفته شود.
حال در یک کاسه دیگر کاهو ، مرغ پخته شده و خرد شده ، پیازچه و دانههای کنجد را ترکیب میکنیم و حدود ۱۰ دقیقه درون یخچال قرار میدهیم تا خنک شود.
سپس در هنگام مصرف رشته فرنگی را رویش میریزیم و مقدار کافی سس اضافه میکنیم.