طرز تهیه سالاد مرغ آسیایی

مواد لازم :

  • دو قاشق غذا خوری شکر قهوه‌ای
  • دو قاشق چای خوری سس سویا
  • یک قاشق غذا خوری روغن کنجد
  • یک چهارم فنجان روغن نباتی
  • سه قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • ۲۴۰ گرم رشته فرنگی برنج
  • یک عدد  کاهو ، شسته شده ، خشک شده و خرد شده
  • چهار عدد سینه مرغ بدون استخوان پخته شده و خرد شده
  • سه عدد پیازچه، خرد شده
  • یک قاشق غذا خوری دانه کنجد

طرز تهیه :

ابتدا سس سالاد را به این شیوه آماده می‌کنیم: شکر قهوه‌ای ، سس سویا ، روغن کنجد ، روغن سالاد و سرکه برنج را دریک کاسه می‌ریزیم و به هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شوند.

درون ماهیتابه چند قاشق غذا خوری روغن ریخته و روی حرارت بالا قرار می‌دهیم و رشته فرنگی را اضافه کرده و به هم می‌زنیم اجازه می‌دهیم تا رشته‌ها کمی پف کنند و سپس روی دستمال کاغذی تخلیه می‌کنیم تا روغنش گرفته شود.

حال در یک کاسه دیگر کاهو ، مرغ پخته شده و خرد شده ، پیازچه و دانه‌های کنجد را ترکیب می‌کنیم و حدود ۱۰ دقیقه درون یخچال قرار می‌دهیم تا خنک شود.

سپس در هنگام مصرف رشته فرنگی را رویش می‌ریزیم و مقدار کافی سس اضافه می‌کنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *