طرز تهیه شیرینی کره بادام زمینی

مواد لازم :

یک فنجان کره

یک فنجان کره بادام زمینی ترد

یک فنجان شکر سفید

یک فنجان شکر قهوه ای بسته بندی شده

دو عدد تخم مرغ

دو و نیم فنجان آرد همه منظوره

یک قاشق چای خوری بکینگ پودر

نصف قاشق چای خوری نمک

یک و نیم قاشق چای خوری جوش شیرین

طرز تهیه :

ابتدا کره ، کره بادام زمینی و شکر را درون یک ظرف ریخته و به هم می‌زنیم سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شوند.

حال یک کاسه بزرگ می‌آوریم و آراد را درونش الک می‌کنیم و بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و به مخلوط کره ها اضافه کرده و ورز می‌دهیم تا خمیری خوب بدست آید سپس به مدت یک ساعت درون یخچال می‌گذاریم تا خنک شود.

حال خمیر را از یخچال خارج کرده و به توپ های کوچک تبدیل می‌کنیم و درون سینی فر می‌چینیم سپس با قالب توپ ها را صاف کرده و درون فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت ( ۱۷۵ درجه سانتی گراد ) قرار می‌دهیم و به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم تا رنگش قهوه ای شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *