طرز تهیه شیرینی کره بادام زمینی

مواد لازم :
یک فنجان کره
یک فنجان کره بادام زمینی ترد
یک فنجان شکر سفید
یک فنجان شکر قهوه ای بسته بندی شده
دو عدد تخم مرغ
دو و نیم فنجان آرد همه منظوره
یک قاشق چای خوری بکینگ پودر
نصف قاشق چای خوری نمک
یک و نیم قاشق چای خوری جوش شیرین
طرز تهیه :
ابتدا کره ، کره بادام زمینی و شکر را درون یک ظرف ریخته و به هم میزنیم سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند.
حال یک کاسه بزرگ میآوریم و آراد را درونش الک میکنیم و بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را اضافه میکنیم و هم میزنیم و به مخلوط کره ها اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیری خوب بدست آید سپس به مدت یک ساعت درون یخچال میگذاریم تا خنک شود.
حال خمیر را از یخچال خارج کرده و به توپ های کوچک تبدیل میکنیم و درون سینی فر میچینیم سپس با قالب توپ ها را صاف کرده و درون فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت ( ۱۷۵ درجه سانتی گراد ) قرار میدهیم و به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم تا رنگش قهوه ای شود.






