دستور پخت کیک با کرم نارگیلی با متد ترکیه

کیک شکلاتی

دیگر لزومی ندارد برای خریدن کیک به قنادی بروید بلکه براحتی می توانید خوشمزه ترین کیک های خانگی را با آموزشهای ما درست کنید. نام این کیک در کشور ترکیه damat-pastasi است که معادل فارسی آن کیک داماد نام دارد.

مواد لازم برای  کیک با کرم نارگیلی:

تخم مرغ ۲ عدد

شیر نصف لیوان

روغن مایع نصف لیوان

شکر نصف لیوان+۱ انگشت

کاکائو ۲ قاشق سرپر

آرد ۱ لیوان

بکینگ پودر ۱ پاکت

وانیل ۱ پاکت

کرم:

شیر ۲.۵ لیوان

شکر ۳.۵ قاشق

آرد ۲.۵ قاشق

کره ۱ قاشق

وانیل ۱ پاکت

پود رنارگیل نصف لیوان

رویه:

پودر نارگیل

طرز تهیه کیک با کرم نارگیلی:

در یک کاسه تخم مرغها را ریخته رویش شکر میریزیم ۳-۴ دقیقه با میکسر هم می زنیم تا شکر خوب ذوب شده و با تخم مرغ بخوبی ترکیب شود سپس شیر وروغن مایع  را می ریزیم و دوباره به هم زدن ادامه میدهیم تا مواد با هم مخلوط شوند  سپس پودر کاکائو و بکینگ پودر و وانیل و آرد را می ریزیم و با میکسر به هم زدن ادامه میدهیم وقتی خوب همه مواد ترکیب شد مایع کیک آماده است

حالا  قالب تارت را  با روغن جامد یا کره چرب میکنیم و خیلی کم آرد پاشی کرده و مایع کیک را در  آن می ریزیم در فر ۱۷۰ درجه  ازقبل گرم شده قرار میدهم بمدت ۲۰ دقیقه بپرد وقتی کیک پخت از فر در آورده و میگذاریم ولرم شود حالا در یک قابلمه کوچک کرم را آماده میکنیم  به این طریق که وانیل و کره را ریخته خوب هم میزنیم در آخر پودر نارگیل ریخته  و دوباره مخلوط میکنیم و می گذاریم ولرم شود حالا کیک ولرم شده را در ظرف برگردانده  کرم را در وسط آن ریخته و با ریسک رویش را صاف مکنیم در یخچال بمدت یک تا دو ساعت قرار میدهیم تا سرد شود رویش به مقدار فراوان پود رنارگیل میریزیم  و تزیین میکنم و سرو میکنم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *