طرز تهیه پاستا و بادمجان
- بادمجان همچین قدبلند و کشیده=۴ عدد
- پنیر موتزارلا = ۱۵۰ گرم
- پاستا شکلی ( من صدفی استفاده کردم )=۲۵۰ گرم
- مایه ی پاستا (پیاز و گوشت چرخ کرده و سویا و فلفل دلمه ای )
طرز تهیه پاستا و بادمجان
بادمجان هانا را برشهای نازک میدیم و در آب و نمک میگذاریم بماند.
پاستا را آبکش که کردیم با مایه دلخواه خود مخلوط میکنیم
بادمجان ها را از آب در آورده و با دستمال آبش را میگیریم و در روغن سرخ میکنیم ، در حین سرخ کردن اگر درش گذاشته شود کمتر روغن جذب میکند.
این غذا رو میشود در قالب کمربندی هم درست کرد و هنگام سرو برگردوند.
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد میگذاریم گرم شود.
ظرف پیرکس را خیلی کم چرب میکنیم و پودر نان میپاشیم ، بعد بادمجان ها را در آن میچینیم.
نصف پاستا را روی آن میریزیم و بعد ۳/۱ از پنیر را روی آن میریزیم.
دوباره نصف دیگه ی پاستا را ریخته و ۳/۱ از پنیر را میریزم و بادمجان ها را روی پاستا میریزیم.
حالا باقی مانده ی پنیر را میریزم و میگذاریم توی فر حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا پنیر روش آب و کمی طلایی شود.