طرز تهیه پاستا و بادمجان

مواد لازم

  • بادمجان همچین قدبلند و کشیده=۴ عدد
  • پنیر موتزارلا = ۱۵۰ گرم
  • پاستا شکلی ( من صدفی استفاده کردم )=۲۵۰ گرم
  • مایه ی پاستا (پیاز و گوشت چرخ کرده و سویا و فلفل دلمه ای )

 

طرز تهیه پاستا و بادمجان

بادمجان هانا را برشهای نازک میدیم و در آب و نمک میگذاریم بماند.
پاستا را آبکش که کردیم با مایه دلخواه خود مخلوط میکنیم
بادمجان ها را  از آب در آورده و با دستمال آبش را میگیریم و در روغن سرخ میکنیم ، در حین سرخ کردن اگر درش گذاشته شود کمتر روغن جذب میکند.
این غذا رو میشود در قالب کمربندی هم درست کرد و هنگام سرو برگردوند.
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد میگذاریم گرم شود.

ظرف پیرکس را خیلی کم چرب میکنیم و پودر نان میپاشیم ، بعد بادمجان ها را در آن  میچینیم.
نصف پاستا را روی آن میریزیم و بعد ۳/۱ از پنیر را روی آن میریزیم.

دوباره نصف دیگه ی پاستا را ریخته و ۳/۱ از پنیر را میریزم و بادمجان ها را روی پاستا میریزیم.
حالا باقی مانده ی پنیر را میریزم و میگذاریم توی فر حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا پنیر روش آب و کمی طلایی شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *