طرز تهیه پای سیب

مواد لازم :

  • ۹ اینچ قسمت خشک شده کلوچه
  • نصف فنجان کره
  • سه قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • یک چهارم فنجان آب
  • نصف فنجان شکر سفید
  • نصف فنجان شکر قهوه‌ای بسته بندی شده
  • هشت سیب ، پوست کنده و قطعه قطعه شده

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم.

سپس کره را درون ماهیتابه ذوب کرده و آرد را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا به شکل خمیر تبدیل شود پس از آن آب ، شکر سفید و شکر قهوه‌ای را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا بجوش آید سپس دما را کاهش داده و اجازه می‌دهیم آرام غل بزند.

سپس پوسته کلوچه‌ها را در زیر ظرف قرار داده و با تکه‌های سیب پر می‌کنیم و مواد را اضافه می‌کنیم و دمای فر را به ۱۷۵ درجه سانتی گراد کاهش داده و حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر می‌پزیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *