فرضیه‌ای جدید در مورد مرگ بروس‌لی

بروس‌لی

بروس‌لی

یکی از معروف‌ترین چهره‌های هنرهای رزمی در تلویزیون‌های سرتاسر دنیا، «لی جن فان» معروف به «بروس‌لی» است. بروس در سال ۱۹۷۳ در سن ۳۲ سالگی به یک‌باره و بدون هیچ علائمی درگذشت.

از آن زمان تا کنون تئوری‌های توطئه‌ی متعددی در مورد مرگ بروس وجود داشته است، ولی اکنون آنالیزهای انجام شده نشان می‌دهد که اژدهای کوچک به احتمال زیاد در اثر نوشیدن بیش از حد آب فوت کرده است.

اگرچه این دلیل پیشنهادی مرگ، فرضی و تایید نشده است، اما تایید شدن آن ضربه‌ای طعنه‌آمیز به مردی است که با عبارت نمادین «آب باش، دوست من» به رایج شدن فلسفه شرق کمک کرد.

مطرح‌کنندگان فرضیه‌ی جدید برای مرگ بروس، کار خود را با بازبینی وقایع مربوط به مرگ بروس شروع کردند. به عنوان مثال، در مدارک ثبت شده آمده است که بروس در ساعت ۷:۳۰ عصر پس از مصرف ماری‌جوانا و نوشیدن آب دچار حالت سردرد و گیجی شده است. بروس برای رفع سردرد، مسکنی به‌نام «اکواژسیک» مصرف کرده و دو ساعت بعد فوت کرده است.

کالبد شکافی نشان داد که مغز او تا ۱،۵۷۵ گرم متورم شده است که بسیار بالاتر از میانگین ۱،۴۰۰ گرم است. بنابراین این نتیجه گرفته شد که لی بر اثر نوعی تورم به نام «ادم مغزی» که به دلیل واکنش شدید به اکواژسیک رخ داده، فوت کرده است.

محققین اکنون بر این نکته تاکید کرده‌اند که قرص مسکن بعد از احساس سردرد و گیجی مصرف شده و شاید بتوان این نتیجه را گرفت که مغز بروس قبل از مصرف مسکن شروع به تورم کرده است. از طرف دیگر محققین اذعان دارند که ادم مغزی و مرگ نمی‌تواند تنها به دلیل حساسیت به قرص مسکن رخ داده باشد.

محققین بر اساس اطلاعاتی که در دسترس عموم است نتیجه گرفته‌اند که مرگ بروس می‌توان در اثر ناتوانی کلیه در دفع آب اضافی بدن رخ داده باشد. این وضعیت زمانی رخ می‌دهد که فرد در بازه‌ی زمانی کوتاهی حجم زیادی مایع وارد بدن خود می‌کند.

از دیگر دلایلی که باعث شده محققین نوشیدن آب اضافی را مقصر مرگ بروس بدانند گفته‌های همسر وی است. همسر بروس گفته است که بروس اواخر عمر خود خوردن غذاهای جامد را کنار گذاشته بود و تنها آب میوه‌هایی مانند سیب و هویج را می‌نوشید. دوستان بروس نیز می‌گویند در ماه‌های آخر، بروس روزانه ۱۰ تا ۲۰ بطری نوشیدنی ساکی مصرف می‌کرده است.

محققین این‌چنین جمع‌بندی کرده‌اند که بروس‌لی دو ماه قبل از مرگ دچار وضعیت تورم مغز شده است، ولی از آن جانِ سالم به در برده است، ولی با عدم تشخیص بیماری، دو ماه بعد مجدداً دچار بیماری شده و فوت کرده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *