هدف ماساژ در طب سنتی

غلبه بر درد

📓 بزرگ مرد تاریخ پزشکی تمدن بشریت ، پدرِ علی ، حضرت حسین ، پسر عبدالله ملقب به بوعلی سینا ( حسین بن عبدالله ابوعلی سینا ) ، در فصلِ چهارمِ تعلیمِ دومِ فنِ سوم از کتاب ارزشمند قانون در طب برای ماساژ ، 4 هدف را متصور میشود :

🏴 1) متراکم کردن بدن های متخلخل ( یعنی اینکه بعضی از قسمت های بدن دارای فضاهای توخالی و از هم گسسته می باشد که به کمک ماساژ این نقیصه بر طرف می گردد ) .

🏴 2) سخت نمودن اندام های نرم .

🏴 3) تخلخل بخشیدن به اندام های متراکم ( شاید بعضی از اندام ها برای انجام بهتر کارشان به علت تراکم و سفتی بیش از اندازه نتوانند به وظایف خود عمل کنند ) .

🏴4) نرم کردن اندام های سخت و سفت .

🏳کلاً ماساژ را برای این انجام میدهند که بدن را برای کارائی بهتر آماده کنند که در نهایت ، چهار هدف بالا را برای این کار در نظر گرفته اند .

🙌🏼ماساژ دارای چند نوع است :

👈🏼1- مالش سخت که اندام ها را سختی می بخشد .

👈🏼2- مالش نرم که اندام ها را سست می کند .

👈🏼3- مالش زیاد که انسان را لاغر می کند .

👈🏼4- مالش معتدل که به بدن فربهی می دهد .

👌🏼اگر این چهار نوع ماساژ را با هم ترکیب نمائیم ، نُه حالت مالش بوجود می آید  :A) سخت و نرم B) سخت و زیاد C) سخت به اعتدال D) نرم و زیاد E) نرم به اعتدال ؛ که با چهار نوع اول جمعاً نُه حالت ماساژ به دست می آید .

👈🏼5- مالش زبر : محل مورد نظر را با پارچه ای زبر ، مالش می دهند تا خون به سرعت به سطحِ زیر پوست بیآید .

👈🏼6- ماساژ صاف : بوسیله پارچه ای که زبر نیست بدن را مالش می دهند که خون را جمع کرده و در اندام متوقف می سازد .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *