برای همه پیش می آید که در مسافرت یا شرایط خاص چند روزی به نانوایی دسترسی ندارند و مجبورند نان را تهیه کرده و نگاه دارند که در این صورت مشکل اساسی، بیات شدن نان است. برای اینکه بتوانید نان را دو سه روز تازه نگه دارید هنگامی که نان را از نانوایی تحویل می گیرید و هنوز گرم است یک دستمال مرطوب روی آن بیندازید تا بدین ترتیب نان تا روز آخر بیات نشود.
برچسبها: انواع نانبیات شدن نانجلوگیری از بیات شدن نانچگونگی پیشگیری از بیات شدن ناننان بربرینان لواشنحوه پیشگیری از بیات شدن نان
مطالب مرتبط
چگونه کله پاچه را پاک کنیم؟
توسط مدیر · Published مرداد ۳۱, ۱۳۹۶ · Last modified بهمن ۲, ۱۳۹۶
دستور تهیه کیک داکواز؛ دسر فرانسوی خوشمزه و ترد
توسط boshra · Published بهمن ۱۸, ۱۴۰۰ · Last modified آذر ۳۰, ۱۴۰۰
به همین راحتی زبرا کیک درست کنید
توسط boshra · Published شهریور ۲۰, ۱۳۹۹ · Last modified مرداد ۱۵, ۱۳۹۹







