چگونه سبزی ها را بپزیم؟

چگونه سبزی ها را بپزیم؟

* سبزی ها را به مدت زیاد در آب خیس نکنید . زیرا اغلب ویتامینها و مواد معدنی آنها در آب حل می شود.
* سبزی ها را برای مدت طولانی در معرض هوا قرار ندهید.
* در موقع طبخ غذا ، از ظروف دردار استفاده کنید و در ظرف را همیشه بگذارید.
* از زیاد به هم زدن غذا، مخصوصاً با قاشق فلزی خودداری کنید تا سطح غذا زیاد در معرض هوا قرار نگیرد.
* سبزی و میوه را مدتی قبل از خوردن یا پختن خرد نکنید و آب میوه را نیز بلافاصله پس از گرفتن مصرف کنید.
* برای پختن سبزی اول آب را جوش بیاورید و بعد سبزی را بریزید و فقط آن قدر بپزد تا نرم شود (له نشود).
* هر قدر ممکن است در سبزیها آب کمتری بریزید.
* اگر در طبخ سبزی آب زیاد مصرف کرده اید ، از این آب برای سوپ و سس استفاده کنید.
* اگر از سبزی یخ زده استفاده می کنید هرگز آن را مستقیماً در آب جوش نگذارید.
* باقیمانده غذاهای پخته را بهتر است سرد مصرف کنید زیرا دوباره گرم کردن غذا سبب از بین رفتن مقداری از ویتامین های آن میشود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *