چگونه کشک بادمجان درست کنیم؟

چگونه کشک بادمجان درست کنیم؟

مواد لازم:

۱ـ بادمجان متوسط: ۸ عدد

۲ـ کشک غلیط: ۲ فنجان

۳ـ گردوی چرخ کرده: ۱ فنجان

۴ـ نعناع داغ: دو قاشق سوپخوری

۵ـ سیر داغ: ۳ قاشق سوپخوری

۶ـ گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم

۷ـ روغن: به مقدار کافی

۸ـ زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

۹ـ پیاز رنده شده: یک قاشق سوپخوری

۱۰ـ نمک و فلفل: به مقدار لازم


روش تهیه:

ابتدا بادمجان را پوشت میگیریم، آن را سه چهار قطعه می کنیم و سپس روی آنها کمی نمک می پاشیم. بادمجان ها را سرخ می کنیم و کشک را با دو لیوان آب داغ به آن اضافه می کنیم و میگذاریم با شعله ملایم بپزد.
پیاز را در روغن تفت می دهیم، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا گوشت با یک فنجان آب داغ بپزد. کشک بادمجان را در یک دیس کشیده و گوشت، گردو و گوشت چرخ کرده را روی آن اضافه می کنیم و چند قاشق کشک روی آن می ریزیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *