چند نکته برای موفقیت در فریلنسینگ

فریلنسینگ نوع جدید اشتغال است که سال های اخیر در کشور ما هم رواج یافته و تنورش داغ تر شده، اصطلاحا به کسانی که به صورت فریلنسینگ کار میکنند را فریلنسر میگویند. برگردان فارسی این واژه آزاد کار میشود.

آزادکار ها معمولا دفتر کارشان در خانه است و به صورت پروژه ای کار میکنند. البته بسیارند کسانی که به صورت ثابت با یک شرکت یا وب سایت و … کار میکنند.

جذابیت فریلنسر در این است که نباید حتما برای رفتن به محل کار سر ساعت خاص حاظر شد البته داشتن برنامه کاری برای هر کسی لازم است. از آنجا که از راه دور میشود کار کرد این شغل بیشتر مورد توجه جوانان قرار گرفته است.

در ادامه به دو نکته در مورد آزاد کاری اشاره میکنیم. با رعایت این موارد میتوانید در فریلنس موفق تر عمل کنید.

ساعات کاری را مشخص کنید

داشتن کسب و کار فریلنس به این معنا نیست که هر زمان دلتان بخواهد کار کنید و هر زمان دلتان بخواهد کار را تعطیل کنید. درست است که زمانتان دست خودتان است، اما بی نظمی در کسب و کار فریلنس باعث می شود نتوانید پروژه هایتان را سر موقع تحویل دهید. خوش قولی یکی از رموز موفقیت در کسب و کار فریلنس است و یک بار بدقولی کافی است تا اعتماد مشتریان سلب شود.

شاید برنامه ریزی در مراحل ابتدایی چندان ضروری به نظر نرسد اما برنامه ریزی منظم در هر شرایطی بهتر از بی نظمی است و هر فریلنسری باید بنا به کار و حیطه فعالیت و ساعات کاری و بیکاری خود، نظم دقیقی داشته باشد تا بتواند هم به کار و هم خانواده خود برسد.

شبکه های اجتماعی

اکثر فریلنسرها برای گسترش فعالیت خود و کسب تجربه و مهارت های جدید از شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام، تلگرام، توییتر و لینکدین استفاده می کنند. این مکان ها به شما امکان می دهد با دیگر افراد ارتباط برقرار کرده و به آنها کمک نمایید و دانش و استعداد خود را با آنها به اشتراک بگذارید که فرصت خوبی برای کسب مشتریان و تجربه های جدید خواهد بود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *