آموزش کیک پودینگ دار ( محلبی)
این کیک از کیک های نرم است و هر کس تا حالا خورده خیلی دوست داشته مطمنم شما هم خواهید پسندید این کیک را برای کنار چایی درست کرده و همراه خانواده از خوردن آن لذت ببرید ظاهر زیبایی هم دارد بخصوص وقتی برش می دهیم و پودینگ داخل ان دیده می شود
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱.۵ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ پاکت
وانیل ۱ پاکت
کاکائو ۲ قاشق
آرد ۲ لیوان
برای درست کردن محلبی:
شیر ۲.۵ لیوان
نشاسته ۱.۵ قاشق
آرد ۱.۵ قاشق
شکر ۴ قاشق
وانیل ۱ پاکت
کره نصف قاشق
طرز تهیه :
در یک کاسه تخم مرغ ها را ریخته رویش شکر ریخته با میکسر بمدت چهار دقیقه مخلوط میکنیم سپس شیر و روغن مایع ریخته و با میکسر به هم زدن ادامه می دهیم در آخر کاکائو و وانیل و بکینگ پودر و آرد را ریخته و با میکسر به مخلوط کردن ادامه می دهیم اگر قوام کیک زیاد شل باشد خیلی کم آرد بریزید
در یک قالب کیک متوسط که با کره چرب میکنیم و کمی ارد پاشی کرده مخلوط کیک کاکائویی را ریخته و قالب را چند بار به زمین می کوبیم تا خوب پف کند در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم بمدت ۳۵-۴۰ دقیقه بماند وقتی پخت از فر در آورده و میگذاریم سرد شود
اکنون در یک قابلمه متوسط شیر, نشاسته, آرد و شکر را ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم میزنیم تا بقوام بیاید سپس از حرارت برداشته وانیل و کره می ریزیم مخلوط کرده و گاها هم میزنیم تا سرد شود وقتی سرد شد قوامش سفت می شود وقتی کیک سرد شد قالب را وارونه کرده و در ظرف قرار داده و قسمت زیرش را برش داده با قاشق در آورده و محلبی را می ریزیم و آن کیک برش داده را روی کیک می دهیم یک ساعت باید بماند سپس رویش را به دلخواه تزیین میکمیم