آموزش کیک پودینگ دار ( محلبی)

این کیک از کیک های نرم است و هر کس تا حالا  خورده خیلی دوست داشته مطمنم شما هم خواهید پسندید این کیک را برای کنار چایی درست کرده و همراه خانواده از خوردن آن لذت ببرید ظاهر زیبایی هم دارد بخصوص وقتی برش می دهیم و پودینگ داخل ان دیده می شود

مواد لازم:

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱.۵ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

شیر ۱ لیوان

بکینگ پودر ۱ پاکت

وانیل ۱ پاکت

کاکائو ۲ قاشق

آرد ۲ لیوان

برای درست کردن محلبی:

شیر ۲.۵ لیوان

نشاسته ۱.۵ قاشق

آرد ۱.۵ قاشق

شکر ۴ قاشق

وانیل ۱ پاکت

کره نصف قاشق

طرز تهیه :

در یک کاسه  تخم مرغ ها را ریخته رویش شکر ریخته  با میکسر بمدت چهار دقیقه مخلوط میکنیم سپس شیر و روغن مایع ریخته و با میکسر به هم زدن ادامه می دهیم در آخر کاکائو و وانیل و بکینگ پودر و آرد را ریخته  و با میکسر به مخلوط کردن ادامه می دهیم اگر قوام کیک زیاد شل باشد خیلی کم آرد بریزید

در یک قالب کیک متوسط که با کره چرب میکنیم  و کمی ارد پاشی کرده مخلوط کیک کاکائویی را ریخته و قالب را چند بار به زمین می کوبیم تا خوب پف کند در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم  بمدت ۳۵-۴۰ دقیقه بماند وقتی پخت از فر در آورده و میگذاریم سرد شود

اکنون در یک قابلمه متوسط شیر, نشاسته, آرد و شکر را ریخته  و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم میزنیم تا بقوام بیاید سپس از حرارت برداشته وانیل و کره می ریزیم مخلوط کرده  و گاها هم میزنیم تا سرد شود وقتی سرد شد قوامش سفت می شود وقتی کیک سرد شد  قالب را وارونه کرده و در ظرف قرار داده و  قسمت زیرش را برش داده با قاشق  در آورده   و محلبی را می ریزیم  و آن  کیک  برش داده را روی کیک می دهیم  یک ساعت باید بماند  سپس رویش را به دلخواه تزیین میکمیم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *