تمرکز ایزو بر اهداف نقشه جهانی توسعه ی پایدار

جنگل‌های آمازون. توسعه شهری و صنعتی چهره کره زمین را دگرگون کرده است.

استانداردهای ایزو به عنوان نماینده هایی از سازمان مستقل و غیردولتی ISO نقش مهمی در تعریف و حمایت از نوآوری ها دارند. مایکل مولر، مدیر کل دفتر سازمان UNOG در ژنو در آخرین شماره ی مجله ی ISO می گوید: این مسیر در جهت سرعت بخشیدن به نتایج اساسی پیش می رود.

مولر به توانایی استانداردهای ایزو اشاره می کند که به دستیابی به اهداف توسعه ی پایدار که در واقع اهدافی جهانی هستند، کمک می کند. خواست جهانی برای پایان دادن به فقر، محافظت از کره ی زمین، و اطمینان از این که همه ی مردم جهان از صلح و رفاه بهره مند می شوند.

او یکی از دوازده رهبر / متخصصی است که در موضوع استفاده ی گسترده از استانداردهای بین المللی برای کمک به برآورده کردن برنامه ۲۰۳۰ در توسعه ی پایدار است، ایفای نقش کرده و از آن پشتیبانی می کند.

وی می گوید به نظر می رسد دیدگاه ما برای یک جهان بهتر، چیزی ست که باید در تعامل میان استانداردهای ایزو و چالش های جهانی تا سال ۲۰۳۰ شکل بگیرد.

نگاهی به موضوعاتی چون تغییرات اقلیمی و شهرهای هوشمند، این مساله را نشان می دهد که چگونه استانداردهای بین المللی به نیازهای جهانی پاسخ می دهد و به پیشرفت ما در برابر SDG ها کمک می کند.

سرجیو مجیکا، دبیر کل سازمان امنیت و همکاری اروپا در نخستین سخنان خود اظهار می دارد: شرکت ها، دولت ها و سازمان های سراسر جهان به طور فزاینده ای از الزامات و راه حل های استانداردهای ایزو برای رسیدن به سطح بالای از اطمینان پایداری و رسیدن به توسعه ی پایدار استفاده کرده و از آن ها بهره مند می شوند. ما می توانیم برنامه کاری ۲۰۳۰ را به واقعیت تبدیل کنیم، و توسعه ی پایدار برای کل کره ی زمین همگام با استانداردهای ایزو داشته باشیم بدون این که هیچ کس پشت سر گذاشته شود.
آب پاک و بهداشت SDG۶، انرژی مقرون به صرفه و تمیز SDG ۷، کار مناسب و معقول و رشد اقتصادی SDG ۸، صنعت، نوآوری و زیر ساخت های درست SDG ۹، جوامع سالم SDG ۱۱، تولید و مصرف مسئولانه SDG۱۲، تصحیح تغییرات اقلیمی SDG۱۳ و… کلمات کلیدی هستند که در نهایت تقاضای زمین از استانداردها را برجسته و شفاف می سازند.

این نشان می دهد که نحوه ی استفاده ی کاربران و سازمان ها از استانداردهای ایزو بین المللی برای سرعت بخشیدن در دستیابی به SDG ها، کاملا موثر بوده و می توانیم بگوییم که این الزامات و دستور العمل ها نه تنهای مسیر رسیدن به اهداف SDG ها بلکه زندگی، جوامع و کسب و کار آن ها را به شکلی بهبود یافته جلو برده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *